Cosmin Andrei, edilul desemnat de judecatori al municipiului Botosani nu precupeteste nici un efort pentru a-si demonstra solidaritatea cu liderul PSD Marcel Ciolacu. Noul trend impus de acesta incepe sa capete adepti si pe plan local unde mebrii PSD in special cei cu functii trebuie sa umble cu banii la vedere. Se pare ca edilului nostru i-a convenit de minune acest aspect, el etalandu-si imediat averea din buzunare.

E doar 1 leu, nu am mai mult. Ce am avut pana acum parale le-am cheltuit, dar e bine, sunt in asteptarea salariului. Pana la urma 1 leu este baza fiecarei sume asa ca ma consider bogat. Acum se poarta in loc de batista, la piept, putin iesit afara, fancy, ca o pata de culoare. Am ales 1 leu in semn de solidaritate cu miile de botosaneni care nu castiga nimic. Asa, 1 leu il mai gasesti si pe jos pe strada daca esti atent. 1 Leu are toata lumea„.

Acesta a fost declaratia lui Andrei in cadrul unei conferinte de presa care nu a fost organizata de PSD sau de Primarie.

Simbolistica bancnotei iesite din buzunar este explicata de profesorul universitar expert in heraldica si insemne, Banu Gheorghe:

Bancnota reprezinta putere. Faptul ca este purtata la vedere demonstreaza ca PSD este un partid bogat, practic nu mai au unde tine banii. Nu e nici un simbol in asta, e doar opulenta„!

 

 

Fotografia este un trucaj iar articolul un pamflet. Cine nu s-a prins, nu a auzit de umor!