Parca nu ar antrena el! Croitoru nu intelege nimic din jocul echipei sale!

FC Botosani merge din mai rau in mai rau. In ultimile 5 meciuri, echipa locala, aflata pe pozitie de playoff nu a mai vazut victoria. Este din ce in ce mai greu ca FC-ul sa prinda una din pozitiile care duc in finala campionatului. Cu toate acestea, Croitoru, antrenorul echipei nu vede nici un vinovat. El chiar nu intelege ce se pricepe. Ieri seara echipa a remizat norocos cu Astra Giurgiu, scor 1-1.

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, nu înțelege pripeala jucătorilor săi, dar nici gafa care a dus la golul egalizator și la amânarea îndeplinirii obiectivului propus în sezonul regulat.

Am încercat să jucăm, chiar dacă moralul nu a fost foarte bun. Din păcate, acesta nu este jocul nostru, să ne apărăm. Eu nu antrenez asta și de aceea nu înțeleg de ce am jucat așa. De aceea facem și greșeli când ne apărăm.

Când ești conștient că poți pierde tot, ești temător” – a spus Croitoru, la flash-interviul de după meci.

Tehnicianul le-a transmis public jucătorilor săi să fie mai atenți pe viitor, pentru că o singură clipă de neatenție poate costa enorm.

La golul lor, un jucător de la noi nu s-a achitat de sarcini. Muncești o viață ca să ai astfel de reușite și un minut din viața ta îți poate nărui totul. De aceea trebuie să fie mai atenți. Viața ta se poate schimba într-un singur meci” – a mai spus Croitoru.

În final, Marius Croitoru a explicat și care este situația „renegatului Keyta”, dar și ce mai speră de la meciurile care au mai rămas de jucat.

Keita este jucătorul clubului, a făcut un efort considerabil, mi-a plăcut jocul lui pentru echipă. Din păcate, realizări personale mai puține. El este jucătorul clubului, așa că eu mă bazez pe el.

Ne mai rămân două meciuri în care ne jucăm play-off-ul. Deocamdată suntem la mâna noastră. Nu am putut acum obține calificarea, mai avem de suferit, presiunea și tensiunea sunt mari.

Mai avem de așteptat două săptămâni și jumătate până la viitoarea etapă. Va fi o perioadă de stres” – a încheiat tehnicianul.

de |2021-03-19T07:28:23+02:0019 martie 2021|TOP NEWS|

Leave A Comment