Bugetul va ajunge la Tribunal! Judecatorii vor stabili daca PSD a facut imparteala corecta sau nu!

Prefectura va ataca in contencios bugetul votat ieri de consilierii judeteni PSD si ALDE. Anuntul a fost facut in urma cu cateva momente de catre prefectul judetului, Dan Nechifor. El considera ca ceea ce au propus si votat cei de la PSD si ALDe este un buget dezechilirat care acopera doar interesele primarilor membri la cele doua partide.

Ei trebuie sa stie ca judetul Botosani este format si din alte primarii de alta culoare decat PSD. Si in primul rand, bugetele sunt pentru oameni, nu pentru membri de partid. Aceste practici trebuie sa inceteze, este ban public si trebuie sa mearga in interesul oamenilor„.

Nechifor spune ca bugetul a fost impartit strict politic si nu respecta sau reflecta nici una din nevoile platitorilor de taxe si impozite.

Vicepresedintele ALDE al CJ, Bogdan Dascalescu s-a aratat surprins de hotararea prefectului de a ataca bugetul votat in contencios:

Asteptam sa vedem care este motivarea acestui atac si dupa aceea vom stabili cum vom proceda. Banii au fost putini, asa a iesit la imparteala. E normal sa existe nemultumiti, toata lumea vrea mai mult„.

Dascalescu admnite in schimb ca s-au spus minciuni la conferinta de presa ALDE cand el si Florin Turcanu au declarat ca isi doresc o impartire echilirata a banilor, pe criterii clar stabiloite, exact ca la CJ Oradea unde bugetul este impartit de calculator.

Nu am mai tinut cont de nici un criteriu, banii si asa au fost foarte putini„, a declarat Dascalescu.

Prefectura intentioneaza sa atace si aplicabilitatea bugetului, cerand suspendarea hotararilor CJ pana la judecarea cauzei in sine.

de |2021-03-24T10:13:41+02:0024 martie 2021|Important, TOP NEWS|

Leave A Comment