Dupa ce ALDE s-a sters la fund cu orice pricipiu privind echitatea, egaliatea si dreptul de a nu depinde de niste politicieni vremelnic in niste functii, „presedinta”, Roxana Turcanu a emanat un comunicat de presa care spune tot despre duplicitatea liberal democratilor. Crezandu-ne orbi si prosti, iata ce sustine presedinta unui partid aflat in agonie, trimis la lada de gunoi a istoriei de catre alegatori:

Responsabilitatea în angajarea de noi proiecte cât și continuarea proiectelor este importantă și necesită implicare și consens. În interesul cetățenilor, responsabilitatea presupune ca promisiunile din campaniile electorale sa fie întărite de angajamente ferme de finalizare , în consens între toți factorii implicați,  atât executanți cât și beneficiari.  Sintagma „Includerea binelui propriu în binele general ” trebuie sa devină un motto pentru factorii decidenți

Declaratia a fost data cu prilejul unui lasarii „Pactului pentru judetul Botosani”, o alta gogomanie propagandistica ce care ALDE se agata incarcand sa obtina numai ei stiu ce. Dupa ce a lasat jumatate din judet fara drumuri bune, dupa ce vor pune un profesor de volei la conducerea Nova Apa si dupa ce-si vor vedea oamenii pusi in functii, cu scrasnet de dinti desigur, de la Doina, familia Turcanu, patroana spirituala a ALDE Botosani isi va freca mainile de bucurie. I-au facut pe prosti, adica pe noi, si ei s-au vazut cu buzunarele pline. Pana la urma aceasta este scopul acestor jocuri politice murdare declansate doar de Florin Turcanu: inavutirea. Unde-s zilele cand plangea in fata judecatorilor ca nu va mai face politica niciodata?

Pactul pentru dezvoltarea judetului Botosani este o minciuna pentru ca ei nu-si doresc dezvoltare. Fac parte din aceeasi grupa de politiciani care a lasat judetul de caruta, care si-au facut vile si care au tras pentru a obtine functii calcand orice principiu al onoarei. Pactul pentru judetul Botosani trebuia sa apara inainte de votul la buget, dar pentru Turcanu e mai bine asa, dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta. Impovarat de multitudinea beneficiilor personale Turcanu isi permite acum sa faca pe lupul moralist precum ca el vrea binele cu orice pret. Cuvinte ca alegatori, Botosani, bine, drumuri si echitate sunt folosite doar asa de-a futu-i ma-sa ca sa dea bine la text. Poate poate i-ar mai baga cineva in seama.

Din fericire, nu suntem prostii lui Turcanu. Nu are decat el sa manevreze, e un cantec de lebada grasa, cantat pe ultimul drum, care numai el si judecatorii stiu unde duce. Nu-l mai baga nimeni in seama pentru ca politic, ALDE nu mai exista. Iar daca nu crede, sa se uite peste scorurile electroala obtinute la toate alegerile de anul trecut.