Printr-o postare pe contul personal de facebook, senatorul Cristian Achitei anunta ca s-a dat ordinul de incepere a lucrarilor pe drumul Botosani-Stefanesti. Drumul, disputat de PSD si PNL in nenumarare randuri devenise o corvoada pentru soferi si are o importanta deosebita intrucat este unica cale de iesire din tara, spre Moldova, pe la vama Stanca-Costesti. Iata comunicatul integral:
„Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat astăzi, 29 martie, astfel încât constructorul desemnat prin licitație se poate apuca efectiv de lucru în teren.
Conform contractului, termenul de execuție a investiției este de 24 de luni, astfel încât, în 2023 zecile de mii de botoșăneni care utilizează în mod curent acest drum vor beneficia de un drum modernizat.
După ce am contribuit decisiv, ca parlamentar de Botoșani, la parcurgerea tuturor etapelor legale pentru ca acest proiect de investiții să devină realitate, în următorii ani voi monitoriza cu atenție modul de derulare a lucrărilor de modernizare, astfel încât să poată fi anticipate și evitate orice sincope, iar termenul de execuție prevăzut în contract să fie respectat de către constructor.
Am promis dezvoltare, ne ținem de cuvânt!”