Disperare si lacrimi printre botosanenii protestatari. Acestia, se imputineaza pe zi ce trece, parca apandonand lupta cu covidul. Motivul este unul la care nu se astepta nimeni. Pur si simplu parintii le-au interzis multora sa mai iasa din case, iritati fiind de amenzile primite de acestia de la jandarmi si pe care ei, intretinatorii de familii trebuie sa le plateasca.

Liderul AUR Botosani, primarul Carai si liderii galeriei FC Botosani au avut ieri o intalnire de taina cand au vazut ca nu au reusit sa scoata decat 50 de oameni in Piata Revolutiei. Acestia au reusit sa ia legatura cu cativa membri ai poporului care au fost retinuti la domiciliu de catre parintii haini.

Pur si simplu le-au luat cheile si i-au amenintat sa stea in casa. Ei sunt mahniti ca trebuie sa plateasca amenzile copiilor insa trebuie sa tina cont ca acesti tineri ai revolutiei COVID lupta pentru libertate. Jos Covidu` si Vrem Libertate sunt devizele noastre, ale protestatrilor insa daca jandarmii continua sa amenzi riscam sa ne imputinam mai tare. E un abuz cu aceste amenzi, nu inteleg de ce nu am voie sa merg in fara Prefecturii si sa mananc seminte„, a declarat unul din liderii generatiei fara chei la gat care se lupta cu covidul.

Exista putine cazuri de revolutionari care au reusit sa iasa din casa pe geam, in timp ce parintii dormeau.

Am asteptat sa vina mama si tata de la serviciu si sa se bage la odihna. Atunci tiptil am iesit pe geam si iata-ma in piata. Ce sa zic, mi-au luat cheia si mingea si au zis ca nu ma mai lasa afara. E ca atunci cum povestea bunicul, teroare, ca la comunisti. M-au amenintat ca imi iau si telefonul. Acasa ce sa fac? Am vazut deja toate filmele de pe Netflix. Tara are nevoie de mine, de vocea mea si parintii cred ca ma pot tine legat”, a declarat un tanar participant care a tinut sa ramana anonim.

Si primarul Carai a emis un comunicat de presa din care spicuim

Parintii sa stie. Ei nu pot obliga copiii sa stea in casa atat timp cat sunt in prima linie pe frontul Anti-Covid. Unde o sa-si mai incalzeasca purandeii manutele? In ce buzunare? Fara participanti la miting riscam sa nu mai avem ce juca la barbut, ceea ce ar fi o tragedie„.

Acesta a amenintat ca va face o plangere penala prefectului Dan Nechifor daca nu emite un ordin de deschidere a usilor de apartamente, acolo unde sunt semnalate cazuri de copii tinuti in casa.

 

 

acest articol este un pamflet, cine nu intelege este limpede ca nu are simtul umorului.