Sedinta de indata astazi la CL! Prezenta alesilor sub semnul intrebarii!

Astazi primarul numit de judecatori Cosmin Andrei a convocat o sedinta de indata de Consiliu Local. Sedinta este prognozata a avea loc la Casa Sindicatelor incepand cu ora 13 si are doar un singur punct pe ordinea de zi:

„Proiecte de hotarare privind numirea reprezentantilor Municipiului Botosani in AGA de la SC Eltrans in vederea demararii procedurilor de selectie si numire a Consiliului de Admninistratie”.

O parte din consilierii PNL au anuntat ca nu se vor prezenta la aceasta sedinta deoarece nu isi justifica „convocarea de indata”:

Ce este asa urgent sa numesti niste membri AGA. Nu crapa nimic ca sa faci sedinta de indata. Sintagma „de indata” este bine definita de lege si numirea unor persoane in niste functii nu justifica aceasta convocare„.

In plus, aceleasi surse sustin ca sedinta nu a fost convocata legal deoarece anuntul nu a fost semnat si insusit de secretarul Primariei.

Totodata, maine va avea loc o alta sedinta de CL, de data aceasta extraordinara, convocata de consilierii PNL, care va avea pe ordinea de zi acelasi punct.

de |2021-04-06T09:46:13+03:006 aprilie 2021|Fără categorie|

Leave A Comment