Nici in sedinta de ieri de Consiliu Local nu s-a reusit numirea unui Consiliu de Administratie la SC Eltrans. Propunerile PSD au picat, desi au fost votate de un consilier USR. Liberalii si viceprimarul Liviu Toma nu au poarticipat la sedinta pe motiv ca aceasta nu-si justifica caracterul de urgenta.

Astfel propunerile PSD au intrunit doar 11 voturi. Cum in sala erau prezenti 10 consilieri PSD si doi USR, e clar ca unul din cei doi a votat cu PSD. Consilierii USR sunt Raluca Curelariu si Marcel Ghiorghita.

Surse PNL declara: „Suntem aproape convinsi ca Marcel Ghiorghita este cel care a votat propunerile PSD. El tot asteapta sa primeasca ceva functii, plocoane politice ca se crede la putere„.

De la sedinta a lipsit, fiind plecat la o inmormantare, fostul viceprimar Marian Murariu. Pe acest considerent colegii sai vor sa il excluda din partid, considerandu-se ca votul sau ar fi fost unul crucial. El a fost cautat telefonic chiar de presedinta PSD Doina Federovici insa fara nici un rezultat.

Cert este astazi va avea loc o alta sedinta de CL convocata de data aceasta de liberali, USR si Liviu Toma, unde se va incerca impunerea la Eltrans a unui Consiliu de Administratie care a partipat la un concurs de selectie cu o firma externa. Spre deosebire PSD propunea doar politruci fara experienta, in conditiile in care Eltrans va manui in perioada urmatoare sume extrem de mari in lucrari de investitii.