USR ia in brate PSD! Alianta impotriva firii in Consiliul Local!

Sedinta de ieri de Consiliu Local a ramas fara nici un rezultat din cauza ca nu a mai avut loc. Cum PSD a anuntat ca nu isi trimite consilierii, statutara ar fi fost o sedinta la care trebuiau sa fie prezenti consilierii PNL, cei de la USR si viceprimarul Liviu Toma. A lipsit insa un consilier USR, Raluca Curelariu, si cvorumul nu s-a mai facut.

Desi anuntase in presa cat si pe retelele de socializare ca va merge la ambele sedinte, atat cea de indata convocata de primarul numit de judecatori Cosmin Andrei din urma cu doua zile, cat si la cea convocata de opozitie ieri, inacplicabil, Raluca Curelariu a lipsit.

Astfel SC Eltrans a ramas in continuare fara Consiliu de Administratie desi concursul a avut loc in septembrie si validat de catre o firma externa de recrutare.

USR in schimb a avut in urma cu doua zile doi membri pe lista CA-ului politic propus de PSD in urma cu doua zile dar picat la vot. Practic intre USR si PSD a avut loc o negociere de vreme ce membrii ambelor formatiuni, fara concurs, ar fi ocupat locurile in CA-ul de la Eltrans. Iata componenta:

Simion Drelciuc – inginer de profesie (în prezent este auditor energetic, pe expertize de mediu) PSD
Vasile Ciocan – inginer RAR PSD
Paula Berențan – avocat PSD
Cătălin Pădurariu – economist de profesie, manager servicii suport într-o firmă privată, tehnocrat USR
Ana Florea – economist cu experiență de peste 10 ani, lucrează la SDN-USR

Daca la sedinta din urma cu doua zile votul a picat pentru ca cineva si l-a anulat, cel mai probabil cineva de la USR, ieri sedinta nu a fost statutara dintr-un motiv absolut halucinant:

Raluca Curelariu a insotit-o si ajutat-o pe mama ei sa isi faca o firma. Aceasta intentioneaza sa investeasca peste 100.000 de euro intr-o afacere cu o sala de intretinere corporala unde corpul va fi monitorizat digital.

Cel mai proababil se va mai face o sedinta pentru numirea unui CA la Eltrans, lucru confirmat de fostul primar Catalin Flutur care a declarat presei:

A lipsit pentru ca a avut un motiv intemeiat. Sa presupunem ca are dreptate, trebuie sa o credem. Insa este limpede ca un Consiliu de Administratie trebuie numit. „

de |2021-04-07T19:55:19+03:008 aprilie 2021|Important, Politica, Poza zilei, TOP NEWS|

Leave A Comment