PSD si USR si-au impartit Eltransul! S-au dat recompensele!

3 membri PSD si 2 membri USR au intrat incepand de ieri in Consiliul de Administratie de la SC Eltrans, fiind numiti provizoriu. Acestia au fost numiti in urma unui vot secret la care PNL si viceprimarul Liviu Toma nu au participat considerandu-l ilegal. Cu 12 voturi pentru, echipa PSD-USR a devenit castigatoare, doar un singur vot fiind anulat.

Lista completa a membrilor CA de la SC Eltrans este urmatoarea:

Simion Drelciuc – inginer de profesie (în prezent este auditor energetic, pe expertize de mediu) PSD
Vasile Ciocan – inginer RAR PSD
Paula Berențan – avocat PSD
Cătălin Pădurariu – economist de profesie, manager servicii suport într-o firmă privată, tehnocrat USR
Ana Florea – economist cu experiență de peste 10 ani, lucrează la SDN-USR

Simion Drelciuc este un obisnuit al Consiliilor de Administratie. Orice firma de interes local unde a fost in echipa de conducere a ajuns in pragul falimentului. El este considerat strategul PSD.

Paula Berentan este avocata care l-a facut pe Cosmin Andrei primar, luptandu-se exemplar pentru aceasta si folosindu-se de orice chichita juridica, a evitat renumararea voturilor. Ieri ea si-a primit rasplata.

Catalin Padurariu si Ana Florea sunt doi membri USR care in sfarsit si-au vazut veniturile crescute datorita partidului, fiind primii USR-isti din Botosani care castiga bani din politica.

Cel mai probabil discutia despre Eltrans nu se va sfarsi aici si va fi transata in instanta. In caz ca hotararea se va dovedi neconforma cu legislatia in vigoare, consilierii locali care au participat la vot sunt buni de plata.

 

de |2021-04-15T08:32:13+03:0015 aprilie 2021|Important, TOP NEWS|

Leave A Comment