Proiect important impins de la spate de Federovici: 8 milioane de euro pentru un ambulatoru nou la Spitalul Judetean!

Presedintele CJ Doina Federovici a anuntat ca intentioneaza sa urgenteze demararea unui proiect de 8 milioane de euro care consta in construirea unei sectii de ambulatoriu noi noute la Spitalul Judetean. Cei aproape 50 de milioane de lei vor fi cheltuiti pentru dotarea si constrictia a zeci de cabinete medicale. Acestea urmeaza a fi amplasate intr-un corp nou de cladire care se va construi pe o suprafata de 2000 de metri patrati in imediata vecinatate a spitalului.

Proiectul urmează sa ajungă pe masa consilierilor judeteni, președintele Consiliului Județean afirmând ca investiția se află deja pe lista de obiective a CNI.

Vom preda către CNI terenul pe care se va construi noul ambulatoriu de specialitate și spitalizare de zi pentru Spitalul Județean. Este vorba de o suprafață de aproximativ doua mii de metri patrati aflați în proprietatea CJ și în administrarea Spitalului Județean. Clădirea pe care noi ne dorim să o construim în curtea spitalului are un regim de înălțime demisol – parte – 3 etaje cu o suprafață construită de 1.066 de metri pătrați. Sectorul de spitalizare de zi are o capacitate totală de 49 de paturi distribuite bineînțeles în saloane și rezerve, Construcția are o arhitectură modernă și cel mai important oferă flexibilitatea necesară pentru acomodarea viitoarelor schimbări”,a declarat Doina Federovici.

CJ trebuie sa participe la proiect cu o parte din bani, suma totala fiind de 3 milioane de lei.

de |2021-04-20T06:17:16+03:0020 aprilie 2021|TOP NEWS|

Leave A Comment