Au aparut la TUI pachete turistice in statiunea Botosani!

Cea mai mare agentie de turism din lume, TUI, a anuntat ca incepand cu 1 mai vor apare biletele pentru sejururi in cea mai noua si mai luxoasa statiune turistica din lume, Botosani. Tour operatorul german a inceput deja sa incaseze avansurile la precomenzi, pachetul fiind unul de nerefuzat. Preturile sunt comparabile cu cele de pe litoralul turcesc, un pachet complet, cazare-transport-masa pornind de la 700 de euro.

Initiativa primarului Cosmin Andrei sprijinit de aliatii de la USR, Raluca si Marcel nu a ramas fara ecou nici in presa internationala. Marile cotidiene saluta intrarea in circuitul turistic a Centrului Vechi a orasului Botosani, mai ales dupa ce USR, fara a fi xenofob va curata zona de indieni, arborigeni, sobolani, gandaci si cativa oameni.

Pachetul contine o cazare de lux la Hotelul Rares si trei mese pe zi servite in restaurantul de lux al stabilimentului. Turistii pot face selfiuri cu primarul Andrei care va sta la dispozitia lor o ora pe zi, tocmai pentru poze. Turul in jurul statuii din Centrul Vechi va fi ca un adevarat safari cu premii. Castigatori vor fi desemnati cei care vor reusi sa isi pastreze bunurile din buzunare intacte.

Vor mai fi programari la Frizeria lui Lica, unde doritorii vor experimenta tunsul sau masajul capilar complet. Turistii vor putea face poze cu semafoarele lui Raluca, un alt punct de atractie al orasului. Ruinele lui Tincu, luxosul bar de la magazinul Botosani, si impecabilul targ de animale vii care se desfasoara in fiecare duminica vor fi alte puncte de atractie.

Un alt punct de atractie il constituie o masa servita cu Carai, adevarul primar din Botosani. Pentru a experimenta aceasta forma de divertisment, turistii vor trebui insa sa plateasca extra, in jur de 50 de euro.

Raluca Curelariu, consilierul local care a sprijinit din umbra proiectul initiat de primarul Andrei in ceea ce priveste tranformarea orasului in zona turistica declara:

Am spus ca USR e altfel. Acum avem tot ce ne-am dorit: soare, mare, muzica buna, plictisela. Mai relaxant ca aici nu cred ca poate fi in alta parte. Am pus orasul pe harta lumii.”

De ciuda, cativa hotelieri din Bali si Mauritius, locuri unde extrem de multi turisti europeni si-au anulat sejururile, si-au dat foc la afaceri.

 

de |2021-04-23T06:35:30+03:0023 aprilie 2021|Botosani Cenzurat, Fără categorie, Important, TOP NEWS|

2 Comments

  1. Mertic 23 aprilie 2021 at 11:58 - Reply

    Nici intr-o mie de ani, darling🤣

  2. ion 15 august 2021 at 16:08 - Reply

    Visuri….ha ,ha ..

Leave A Comment