Ieri a fost concursul pentru director la Casa de Asigurari de Sanatate. S-a aflat cine sunt candidatii!

Jocurile pentru desemnarea unui director la CASs Botosani au debutat ieri la Bucuresti prin prima etapa a concursului, proba scrisa.

Protejati de numere, fara a avea identitatea dezvaluita pe motive de protectie, candidatii, avand in spate sprijinul partidelor politice locale si cuvantul liderului PNL Costel Soptica au sustinut ieri incapand cu ora 9 dimineata proba scrisa.

Nu au fost nici 3, nici 4 participanti ci fix 5, ceea ce insemna ca site-ul CASS nu este updatat cu toate informatiile.

Este vorba despre: BT 2900, BT 2827, BT 2717, conform rezultatelor făcute publice pe pagina oficială a Casei Naționale de Sănătate.

Iata numele celor 5 candidati care s-au prezentat ieri la Bucuresti la concurs ascunsi de numere desi isi doresc sa acceada in functii publice cu salarii extrem de mari:

  1. Mirela Sauca , sprijinta de PNL, favorita lui Costel Soptica si Crstian Roman. Ea este inginer chimist si teoretic nu are nici o treaba cu functia de director la CASS. Studiile nu recomanda. Nu o recomanda nici macar rezultatele politice, pierzand pe linie si la scor toate alegerile in zona Saveni, fie ca a candidat fie ca a organizat. Din motive misterioase este sustinuta cu ardoare de PNL si Costel Soptica desi politic s-a negociat ca functia de director CASS sa fie trimisa USR-PLUS.
  2. Florin Tudose, economist, membru USR-PLS. Se pare ca el va fi pacalitul acestui concurs unde s-a prezentat cu masiv sprijin politic si cu functia negociata.  El lucreaza in sistemul de sanatate publica, fiind unul din cei pe care macar studiile il recomanda sa obtina acest post.
  3. Mihaela Creanga, persoana misterioasa, nimeni nu stie nimic despre ea, nici macar din ce formatiune politica face parte. Exista posibilitatea sa fie un tehnocrat insa fara nici o sansa la acest concurs unde postul este negociat politic
  4. Veronica Andronache, contabila sefa a Casei de Asigurari de Sanatate. Ea este sprijinita de fostul deputat PSD Costel Lupascu cu care a fost la Bucuresti unde a cerut ajutor de la specialistii ministerului sa poata realiza lucrarea scrisa pentru concurs. Ciudat, ea vine pe filiera PLUS, formatiune politica unde fiica sa, Andreea, este membra.
  5. Cristian Brahrim, membra PNL, fost vicepresedinte CJ, fost director la Spitalul TBC. Ea este cea care l-a infrant in instanta pe Florin Turcanu, acesta primind o condamnare din cauza ca abuziv a exclus-o din partid, determinand astfel pierderea functiei de vice la CJ. Ea este o obisnuita a concursurilor in zona sanatatii publice.

Candidatii urmeaza a fi anuntati cand urmeaza sa sustina interviurile orale care vor fi „DECISIVE” in stabilirea managerului. Cel mai probabil, acesta va fi Mirela Sauca, care nu este la prima incercare de a deveni director CASS Botosani.

Mirela Sauca detine un laborator de analize medicale in Saveni, la fel ca si cel care o sustine Cristian Roman a carui familie detine deasemeni un laborator de analize medicale in Botosani. CASS face deconturile catre laboratoarele de analize printre altele.

 

 

 

de |2021-05-07T09:23:10+03:007 mai 2021|Important, TOP NEWS|

One Comment

  1. SCUMP 7 mai 2021 at 12:59 - Reply

    ALO USR USR PLUS trezirea, Drink, Magduta fata mea, chiar va bateti joc de inteligenta noastra a electoratului, e bine, doar ca o sa va scantionam cu varf si indesat. Simplu fapt ca la prima institutie deconcentrata la care se organizeaza concurs si revine USRPLUS voi trimiteti o nulitate in persona lui Florin Tudose spune totul despre voi, am avut incredere, am votat cu voi va cunosc pe toti inclusiv pe domnul Florin dar acest om nu stie sa vorbeasca romaneste, de scris nu cred ca se pune problema, nu stie sa duca o fraza pana la capat, zici ca vine dintr-o galerie nu am nimic cu galeriile si acolo sunt oameni mai buni ca el nu neaparat cu studii inalte cat ca limbaj si exprimare, un om care nu stie sa lege doua cuvinte nu ar trebui nici sa participe la concurs, voi nu ati evaluat oamenii care sa va reprezinte, dosarele , ati discutat cu ei, inteleg ca omul isi doreste dar nu poate nu are cu ce, cand nu ai cu ce stai acasa ori vii la partid dar ca un simplu membru. Halal partid cu asa reprezentati doar si la concursuri pierdem orice urma de credibilitate. Hobjila ce faci dormi, doi ani ai lovit in PSD, in oamenii de valoare de acolo si acum ce faci, nici o atitudine, nici un comentariu, te inscrii in disciplina de partid, parca eram altfel, dar la fel. Cum sa trimiti la concurs asa un om, fiecare e liber sa participe dar fara sustinerea partidului, sper sa vada si cei de la Bucuresti cum tinutul genilor este ingropat de agramati si nulitati, in mod clar nu va trece de proba scrisa, nota 2 este mai mult decat onorabila. Sa nu cumva sa sariti ca PNL-ul a incalcat intelegerea si concursul a fost luat de omul sustinut de ei, daca ati nominalizat asa un exemplar doar nu va asteptati sa fie numit director. Va rog, sincer va rog grija mare in desemnarea oamenilor sustinuti pentru deconcentrate, nu putem sa devenim ridicoli chiar prin simple nominalizari. Mai ascultati/cititi ce spun/scriu si cei din electorat poate va treziti pana nu e prea tarziu.domnisoara consilier o interventie ceva dupa zeci de ore de vorbit la telefon pentru a ajunge la un consens cu PNL-ul asta e omul pentru care ai luptat. Bravos natiune ! Bravos popor ! Traiasca iubitul conducator !
    Stii bine intalnirea noastra din 17.04.2021, am hotarat noi atumci ca Casa de Asigurari de Sanatate Botosani, va Revine voua adica USRPLUS, am stabilit, am convenit ca voi USRPLUS primiti 11 deconcentrate, am convenit, acum o dai intoarsa ca la Pitesti ca o fi ca o pati, ca nu e politizat ca totusi noi sustunem, ca avem alta interpretare, pai asa sta treaba ori esti pana la capat ori nu. Sa vedem ce spune acest link si discutam dupa” https://www.botosaneanul.ro/ancheta-saptamanii/pnl-si-usr-si-au-impartit-cu-scantei-sefia-institutiilor-salvati-romania-pune-mana-pe-cateva-unitati-cheie-lista/” .Mult succes cu alesul vostru la conncurs face parte din partid, e membru, il asumati va place ori nu e „de al vostru”, cum se spune in politica..Nu mai injura degeba , mai bine sa faci curateni in interior si apoi sa incerci sa o dai intoarsa ca nu prea iti iese. Ar fi bine sa va asumati oamenii din partid pardon membrii din partid, sa inteleg ca nu iti place colegul, vai , dar ce ai impotriva omului, este omul nou, omul creat de USRPLUS dupa chipul si asemnarea sa . Nu putem fi toti frumosi si inteligenti ca domnita Ralu .

Leave A Comment