Doar politruci! Nimeni din Botosani nu a luat nota de trecere la concursul pentru director la CASS!

Au fost afisate rezultatele concursului pentru ocuparea postului de director la CASS Botosani. Nici unul din cei cinci candidati nu au luat nota de trecere. Drept urmare, pana la organizarea unui nou concurs, va fi stabilit un director interimar. Conform negociarilor acesta ar trebui sa fie din partea USR insa exista posibilitatea ca Mirela Sauca sa fie numita pe functie, date fiind interesele pe care le reprezinta.

Degeaba au negociat partidele politice si si-au trimis candidatii la concurs. Se pare ca atat PNL cat si USR duc lipsa de specialisti, drept urmare niciunul din cei cinci participanti nu a reusit sa treaba baremul, pentru a ocupa postul de director la CASS Botosani!

Mirela Sauca, Cristina Bahrim, Florin Tudose, Mihaela Creanga si Violeta Andreonache sunt cei cinci botosaneni care au participat la concurs. Surpriza vine din partea Violetei Andronache sprijinita fatis de PSD care pana acum a ocupat postul de director economic la CASS si care nu a reusit sa promoveze.

Iata rezultatele:

Dintre toti participantii doar 5 persoane din 33 au promovat. Pentru promovare, nota obtinuta la concurs trebuia sa fie mai mare decat 7.

Amanunte despre participantii botosaneni la acest concurs puteti citi aici:

 

de |2021-05-08T08:34:18+03:008 mai 2021|Important, TOP NEWS|

Leave A Comment