Lucrările de modernizarea drumului care duce spre Iași prin Prăjeni stagnează, în loc să avanseze pentru realizarea acestui proiect, atât de așteptat de botoșăneni!

Spre nemulțumirea cetățenilor care străbat drumul județean 282B care duce spre Iaşi prin Prăjeni, lucrările de modernizare întârzie să înceapă efectiv, deși la sfârșitul lunii martie s-a emis ordinul de începerea acestora pentru cei 2,77 kilometri de drum de piatră.

Având în vedere sesizările primite de președintele ALDE Botoșani, de la botoșănenii care circulă pe drumul Prăjeni –Iași, solicităm public conducerii Consiliului Județean Botoșani să cheme la discuții societatea care a câștigat licitația și a primit și ordinul de începere a lucrărilor,  pentru a demara în forță lucrările de modernizarea, întrucât  este inadmisibil ca la ora actuală să nu fie nici un utilaj pe teren, când  ne gândim că este un proiect atât de așteptat, mai ales de botoșănenii care circulă frecvent pe acest sector de drum.

Consider că ar fi trebuit să înceapă deja lucrările de modernizarea acestui drum și nu oricum, ci într-un ritm alert pentru a le finaliza chiar mai repede decât timpul maxim alocat, întrucât cetățenii care străbat acest drum s-au săturat de disconforul creat în toți acești ani, când au circulat poate zilnic, pe 2,77 de kilometric de drum pietruit”, a precizat Roxana Țurcanu.

Menționăm că această lucrare are o valoare de peste 8,5 milioane de lei, suma finanțată integral din bugetul Consiliului Județean Botoșani.