S-a ajuns la sapa de lemn. Maine sedinta de CL extraordinara convocata de catre Cosmin Andrei se va desfasura in format on-line. Asta desi conditiile de pandemie si faptul ca municipiul Botosani are o rata extrem de mica de imbolnaviri COVID, permit desfasurarea in conditii normale a sedintei.

Pe ordinea de zi a sedintei de maine sunt puncte extrem de interesante si cu siguranta dezbaterile vor fi aprige. Insa totul se va desfasura in sistem on-line din cauza economiilor pe care vrea sa le faca Primaria Botosani.

Cosmin Andrei declara:

Ședința extraordinară de Consiliu Local de mâine va fi susținută prin mijloace electronice, în vederea evitării unor costuri. Întrucât pe ordinea de zi nu sunt multe puncte, s-a preferat varianta online în locul închirierii sălii Casei de Cultură a Sindicatelor. Nu se va reveni doar la formatul online, ci se va alterna între ședințele susținute la Casa Sindicatelor și cele prin mijloace electronice.
Menționăm că la ședintele desfășurate online, reprezentanții mass-media care doresc să participe au acces în sală.

Ordinea de zi a sedintei este urmatoarea:

Printre altele, pe ordinea de zi se afla bugetul SC Modern Calor, preluarea sediului cinematografului Unirea, numirea reprezentantilor CL in consiliile de administratie la scoli si aprobarea unor cote de cofinantarea!

In sala de sedinte a Primariei unde va avea locul Cosmin Andrei, secretarul si personalul tehnic, vor avea acces si jurnalistii.