O intrare gratuita la Muzeul Judetean de Istorie. Aceasta este recompensa pentru cei care aleg sa se vaccineze in acest sfarsit de saptamana pe Pietonalul Unirii, intr-o actiune organizata de Prefectura si Consiliul Judetean, cu sprijinul Primariei.

Anuntul a fost facut astazi intr-o conferinta de presa orzanizata in sala de sedinte a Prefecturii Botosani la care au participat atat prefectul Dan Nechifor si directoarea DSP Monica Adascalitei cat si Doina Federovici si Cosmin Andrei, presedintele CJ si primarul municipiului.

Presedintele CJ, Doina Federovici a declarat:

Este o actiune de constientizare si vor exista mai multe, atat in oras cat si in mediul rural. Este un prilej bun  pentru cei care doresc sa se vaccineze sa faca acest lucru, cu atat mai mult cu cat vor putea intra in weekend gratis la Muzeul Judetean de Istorie„.

Vaccinurile folosite pentru imunizarea populatiei in aceasta actiune vor fi Pfizer si Johnson.

In cadrul acestei actiuni se va vaccina si presedintele CJ Botosani, Doina Federovici. Atat primarul Cosmin Andrei cat si prefectul Dan Nechifor nu sunt vaccinati. Prefectul a declarat ca nu a facut acest lucru din cauza unor alergii si asteapta parerea medicilor, iar Cosmin Andrei a formulat cateva revendicari catre Guvern care daca vor fi satisfacute va opta si el sa se vaccineze.