PNL a inchis negocierile! Costel Soptica: „In ceea ce priveste USR vom reconfigura tot. Nu se tin de cuvant!”

Faptul ca cei doi consilieri locali USR, Raluca Curelariu si Marcel Ghiorghita au votat alaturi de PSD, trimitandu-si apropiatii in Consiliul de Admininistratie de la SC Modern Calor, nu a ramas fara urmari.

Prin presedintele Costel Soptica, liberalii au decis sa suspende absolut toate negociarile cu USR pentru posturile de director. Acesta a declarat:

Eu nu-i inteleg. Vin la PNL si se roaga pentru posturi de director, obtin tot ce au vrut ba chiar mai mult si pe alta parte prin Consiliul Local fac ce le trece prin cap pentru ca vezi draga Doamne ei voteaza asa cum le dicteaza constiinta. Asta nu o crede nici un copil mic. Deocamdata  nu se mai poate vorbi de o negociere pentru ca nu avem ce negocia cu ei. Vad ca ei negociaza cu PSD, foarte bine. La noi e ca la GPS, reconfigurare traseu. Sa fie sanatosi.”

In urma negocierilor PNL-USR, cei de la Salvati Romania obtinusera 8 posturi de directori, problema lor fiind ca nu au oameni in partid pregatiti sa ocupe aceste functii.

Totodata Soptica mai declara ca nu intelege nici atitudinea fostului primar Catalin Flutur in ceea ce priveste formarea majoritatii in Consiliul Local:

Eu i-am pus fata in fata la masa discutiilor. Se pare ca Flutur nu s-a descurcat. Eu tot nu il inteleg ce tot o tine in brate pe Raluca aia, cand il auzi, Raluca in sus, Raluca in jos. Pana acum Raluca doar a facut ce a vrut ea„.

de |2021-05-27T06:44:26+03:0027 mai 2021|Local, TOP NEWS|

Leave A Comment