Presedintele CJ, Doina Federovici s-a vaccinat ieri in cadrul debutului unei campanii de imunizare care are loc pe Pietonalul Unirii. Ea a tinut sa dea un exemplu de buna practica, incurajand pe toti cei care nu s-au vaccinat pana acum, sa o faca:

Așa după cum am anunțat acest vaccin l-am făcut în momentul în care toate categoriile vulnerabile sau considerate în grupe de risc s-au vaccinat. A venit și rândul meu să dau un semnal pentru toți botoșănenii că avem nevoie de această vaccinare și trebuie să ne vaccinăm dacă vrem să scăpăm cât mai repede de această  pandemie. Stă în puterea noastră să transmitem aceste mesaje tuturor și tocmai de aceea eforturile noastre, ale administrației județene se conjugă în acest sens„.

Presedintele CJ a optat pentru vaccinul Pfizer si a fost insotita in actiunea sa de catre prefectul Dan Nechifor si directorul DSP Monica Adascalitei.

Dupa vaccinare, Doina Federovici a vizitat si Muzeul Judetean de Istorie, lucru care il vor putea face gratuit toti botosanenii care se vaccineaza in acest sfarsit de saptamana la corturile instalate pe pietonal.