La multi ani Cosmin Andrei!

Astazi este ziua primarului numit de judecatori, Ionut Cosmin Andrei. Pe langa faptul ca trebuie sa accepte ploaia asa cum i-a indicat liderul partidului din care face parte, el trebuie sa accepte si urarile unor oameni care in viata lui nu a avut nici in clin nici in maneca. Este respectata functia la Botosani, atat timp cat esti calare pe ea.

Valuri uriase de uratori de bine se izbesc de usa primarului, deschizand-o si inchizand-o, zeci de buchete de flori, mici atentii si zambete false. Cam la aceste chestii trebuie sa faca fata Ionut Andrei de ziua lui, chestii care cu siguranta ii vor ridica respectul de sine. Pentru el, ziua de nastere se transforma intr-un exercitiu de putere mai ales cand vezi cati stau la rand se te pupe in fund.

Asa patesc toti politicienii, nu conteaza de partid, si acest lucru ii face sa se considere de neinlocuit si de neatins. Cand ei vad cati se gudura si ling clantele birourilor nu au cum sa nu se creada vesnic stalpi de baza ai societatii.

Asa s-a ajuns la sloganul pierzator „Facem ce trebuie” sau la citatele penibile de genul „Atunci cand ploua nu ai ce face decat sa accepti ploaia”. M-as bucura sa nu cada si primarul Ionut in aceasta groapa pentru ca deja se afla pe marginea ei cu mari sanse de a intra in randul celor importanti pentru ca se cred de neinlocuit si le stiu pe toate.

Asa ca cea mai buna urare pentru primarul numit de judecatori Ionut Cosmin Andrei este sa ramana realist. Si sa transforme sloganul castigator „la periferie ca in centru”, intr-un fapt real, vizibil pe teren, pentru ca orasul, incet incet se transforma. In centru ca la periferie.

Multa sanatate Ionut!

de |2021-06-17T09:28:22+03:0017 iunie 2021|Editorial, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment