Sefa DSP Botosani va intra in Consiliul Local. Cel mai probabil acest lucru se va intampla la urmatoarea sedinta, din cauza faptului ca Monica Raileanu, consilier PNL a devenit incompatibila angajandu-se la Prefectura Botosani.

Medicul de urgente Monica Adascalitei este la primul contact cu politica la acest nivel si considera ca accederea sa in Consiliul Local poate aduce comunitatii un plus in ceea ce priveste deciziile Primariei referitoare la sanatatea publica:

Eu nu sunt interesata de sicane politice si de cine si unde va fi director si de la ce partid este. Meseria m-a invatat sa respect omul, nu sa-l judec dupa culoarea politica. Asa ca, o sa fac tot ce imi sta in putinta sa imi pun exeperienta si ideile in folosul comunitatii, pentru ca eu asa am lucrat pana acum. Evident ca ma onoreaza aceasta pozitie si cred ca faptul ca sunt la primul mandat nu va fi o problema. Abia astept sa imi cunosc colegii reuniti in sedinta si sa punem umarul cu totii sa facem ceva pentru orasul nostru„.