USR e altfel si nu trece nici un eveniment in cadrul partidului unde sa nu izbucneasca un scandal. Asa si la alegerile pentru presedintele Organizatiei Municipale si a biroului de conducere. Marcel Ghiorghita si Raluca Curelariu au castigat zdrobitor insa acuzele nu contenesc sa curga. S-a lasat cu blocari pe grupurile de comunicare interne, cuvinte grele si ironii ieftine. Nici un membru PLUS nu a reusit sa obtina voturile necesare pentru a capata o functie in cadrul Organizatiei Municipale, de unde se trage concluzia ca fuziunea USR-PLUS a reusit perfect.

Echipa de conducere a Organizatiei Municipale, stabilita prin vot desfasurat pe parcursul a doua zile, este urmatoarea:

– Marcel Ghiorghita, (presedinte) – 208 voturi

– Raluca Curelariu (vicepreședinte) – 193 voturi

– Tudor Sîrbu (vicepreședinte) – 186 voturi

– Mihaela Crețu – 182 voturi

– Tiberiu Maxim – 166 voturi

– Doru Burlacu – 163 voturi

– Dorin Vlas – 163 voturi

– Cătălin Ursu – 161 voturi

Discutiile au continuat pe grupul intern de comnicare a partidului, unde contracandidatul lui Marcel Ghiorghita, Ciprian Apetrei a acuzat posibile fraude:

Drept urmare el a fost blocat pe grup pentru o perioada de cateva zile de catre consilierul local Raluca Curelariu si evident ironizat de catre aceasta:

Acuzele nu s-au oprit aici. Ciprian Apetrei, ii acuza pe cei doi consilieri locali USR ca au facut tacit o alianta cu PSD-ul:

Doamna consilier, vi se cam inchide drumul…punerea pumnului in gura e arma ta? Doamna Raluca vor urma si altele….cred ca PSD cu care votezi cot la cot te-a cam zapacit. In fata membrilor cum apareti voi doi, de la m…e PSD la I love PSD„.

Ciprian Apetrei, candidat la presedentia organizatiei municipale USR a fost blocat pe grup pentru o perioada de 7 zile, decizie luata de Raluca Curelariu.