Surpriza de proportii la SC Modern Calor! Ieri Consiliul de Administratie al firmei a numit managerul interimar al firmei pana la organizarea unui concurs. Este vorba despre Bogdan Catalin Varasciuc, o persoana din afara firmei. In prezent acesta lucra la Primaria Curtesti avand calitatea de inspector la compartimentul contabilitate.

Bogdan Catalin Varasciuc este expert evaluator si este finul primarului PSD din Bucecea, Angel Ghiorghiu. Si de ieri i-a luat locul lui Florin Sandu la conducerea SC Modern Calor.

Alianta USR-PSD care controleaza Consiliul de Administratie al SC Modern Calor a considerat ca provizoriu, cea mai buna solutie pentru manager la firma de termoficare locala este un expert evaluator.

Bogdan Varasciuc a fost alegerea primarului Cosmin Andrei pentru functia de manager la Modern Calor. Cel mai probabil, la fel ca si administratorul public Mircea Magdalena, noul manager al Modern Calor este considerat specialist de catre edilul local.

Noul director este o persoana avuta, declaratia lui de avere fiind impresionanta. El este posesorul a numeroase terenuri, a doua case si a unui apartament in Bucecea si a doua masini de lux. Declaratia sa de avere poate fi consultata aici:

https://www.primariacurtestibt.ro/admin/documente/declaratii_de_avere_interes/2020_1592213402.pdf

Conform declartiei de interese, Bogdan Varasciuc are contracte pentru servicii de evaluare cu mai multe primarii din judet, pe sume mici, toate obtinute prin cumparare directa. Declaratia de interese poate fi consultata aici:

https://www.primariacurtestibt.ro/admin/documente/declaratii_de_avere_interes/2020_1592286774.pdf

 

sursa foto: facebook bogdan varasciuc