Games of thrones in PNL Botosani. Candideaza prefectul Nechifor si fratele lui Florin Turcanu!

Cu cateva zile inainte de alegerile interne, s-au schimbat aproape toti candidatii la PNL. Astazi a fost ultima zi de depunere a candidaturilor si cativa liberali in functie de diverse jocuri politice, au profitat din plin.

Senatorul Cristian Achitei nu va mai candida la functia de presedinte al Organizatiei Judetene a PNL. El il va spijini pe prefectul Dan Nechifor care si-a depus astazi candidatiura. Achitei s-a reorientat si a devenit candidat la functia de presedinte a Organizatiei Municipale.

Deputatul Costel Soptica isi mentine candidatiura la functia de presedinte insa la aceeasi functie va candida si directorul DSVSA, fostul europarlamentar Mihai Turcanu. El este spijinit si de ALDE Botosani care este condus de fratele sau, Florin Turcanu.

Liberalii nu m-au uitat, am si eu un cuvant de spus acolo. 80-90 de voturi ia sigur Mihai„, a declarat Florin Turcanu.

La Organizatia Municipala va candida si omul de afaceri Sorin Cornila care vrea in acelasi timp sa fie si primvicepresedinte PNL. El ii va avea drept contracandidati pe Cristian Achitei, Ada Macovei si Viorel Iliuta. Pana astazi, Viorel Iliuta, care a pierdut 4 randuri de alegeri pentru PNL era unicul candidat.

Fostul primar Catalin Flutur va candida pentru functia de primvicepresedinte la Organizatia Municipala.

Decizia de a candida a fost luata de prefectul Dan Nechifor la rugaminte a mai multor membri PNL: „Am avut discutii cu mai multi membri, cu multi primari. Ma bucur de sustinere cauza din care m-am hotarat sa candidez„.

Alegerile in PNL vor avea loc saptamana aceasta, la Casa Sindicatelor.

de |2021-06-27T15:53:39+03:0027 iunie 2021|Important, Politica, TOP NEWS|

Leave A Comment