„Acoperita” PSD Raluca Curelariu i-a facut cadou unui fost USR-ist post de director pe bani publici multi!

Cosmin Andrei a propus, Raluca Curelariu a votat. Exact asa s-a intamplat ieri cand consilierul local USR a deliberat pentru infiintarea postului de director adjunct la Politia Locala. Salariul acestuia depaseste leafa unui comisar MAI!

De parca nu erau suficienti, primarul Cosmin Andrei a propus infiintarea postului de director adjunt la Politia Locala. Si asa inutila prin actiunile intreprinse, institutia, cu banii cetatenilor, va trebui sa suporte leafa unui sef. Acesta va fi fostul membru USR Andrei Turcoman, cel care in campania electorala impreuna cu sotia si alti 8 apropiati au trecut in tabara PSD facand campanie electorala cod la cot cu Cosmin Andrei.

Dealtfel primarul numit de judecatori a anuntat cu cateva zile inainte intr-o conferinta de presa intentia sa de a inventa acest post, dealtfel probabil si pretul tradarii USR de catre Turcoman.  Lista locurilor caldute se imputineaza si fidelii trebuie raspatiti, iar daca nu sunt posturi se inventeaza.

Raluca Curelariu, chipurile „portavocea cetatenilor” dar de fapt „trompeta lui Andrei” a votat pe repede inainte pentru, imbacand gestul ei intr-o prefacuta maturitate civica. Si astfel, cetatenii pe care Raluca ii reprezinta (aici e momentul in care se aud hohote de ras), vor mai plati un salariu bengos in plus, propus de Andrei si uns de Curelariu.

Intr-un final, totul e bine cand se termina cu bine, a mai ciugulit gura Ralucai doua peste coapte, si-a facut datoria fata de partid si cetatanii pe care au votat-o. Lasandu-i cu buzele umflate!

de |2021-06-30T22:06:12+03:001 iulie 2021|Editorial, Important, Politica, TOP NEWS|

One Comment

  1. Concediu 10 august 2021 at 18:15 - Reply

    Cine sustine PSD a invatat cum sa fie corupt.

Leave A Comment