Surpriza! PNL Botosani a stabilit pe cine sustine la alegerile pentru functia de presedinte de partid!

Desi relatia deputatului Costel Soptica cu Ludovic Orban este de notorietate, Biroul Permanent Judetean al PNL Botosani a hotarat ca actualul premier Florin Catu se va bucura de sprijinul filialei locale la congresul din septembrie.

BPJ al PNL Botosani s-a intalnit vineri. Au existat discutii aprinse intre membri, dat fiind faptul ca se discuta cine se va bucura de sprijinul fialiale la congres. Dupa lungi si aprinse discutii s-a stabilit ca filiala Botosani il va sprijini pe Florin Catu pentru functia de presedinte de partid.

Toti primarii PNL din Botosani insotiti de Costel Soptica s-au intalnit saptamana trecuta la Bucuresti cu premierul. Acesta le-a primis bani pentru cofinantarea de proiecte si o rectificare bugetara pozitiva pentru primariile liberale.

Vicepresedintele PNL Dan Oloieru declara:

Da, au fost vineri discutii despre persoana pe care o vom sustine ca presedinte la nivel national. Nu a fost un vot, presedintele Costel Soptica doar a consultat BPJ-ul PNL si s-a desprins in urma discutiilor ca il vom sustine pe premierul Florin Catu. Chiar si asa, presedintele nu poate schimba aceasta consultare, viind practic obligat sa tina cont de ea„.

Initial, filiala locala PNL Botosani se pozitionase in favoarea lui Ludovic Orban data fiind relatia de prietenie dintre Soptica si presedintele Camerei Deputatilor. Se pare insa ca majoritatea primarilor s-au razgandit fiind convinsi de promisiunile facute de premierul Catu.

Curios, presedintele PNL Costel Soptica nu a iesit in presa sa faca publica aceasta informatie si nici nu a raspuns la telefon pentru a oferi mai multe lamuriri.

de |2021-07-14T09:37:05+03:0014 iulie 2021|Important, Local, TOP NEWS|

Leave A Comment