Domnilor parlamentari, lăsați contrele politice și colaborați pentru botoșănenii care v-au votat!

În loc de  drumuri finalizate sau proiecte în derulare, avem parte doar de contre politice din partea parlamentarilor botoșăneni!

Entuziasmul și dorința parlamentarilor botoșăneni atunci când au câștigat mandatul de a-i reprezenta pe botoșăneni pentru patru ani de zile, nu prea se mai regăsesc în acțiunile politicienilor noștri. Pentru a-și rezerva un loc în Parlamentul României  aceștia au promis diverse lucruri cetățenilor, unele  dintre ele se regăsesc de altfel la fiecare tur de alegeri parlamentare, printre care modernizarea Drumului Național 28B, Botoșani-Tg.Frumos, un proiect mult așteptat de botoșăneni, care efectiv s-au săturat de promisiunile deșarte ale politicienilor.

Din păcate, incompetența unora cauzează atât disconfort și pagube materiale pentru cei care străbat acest drum național pe raza județului nostru, cât și numeroase pierderi de vieți omenești, gândindu-mă la câte accidente rutiere s-au înregistrat în ultimii ani pe  acest drum national.

Nu pot să trec cu vederea cum  parlamentarii PSD se contrazic cu  cei de la PNL și USR, prin comunicate de presă, pe seama acestui proiect de drum la care ar fi trebuit să înceapă lucrările din primăvara acestui an, dar  probabil tot din anumite motive politice totul  a stagnat și ni se promite din nou, începerea lucrărilor în cel mai scurt timp.

De aceea, vreau să atrag atenția tuturor parlamentarilor botoșăneni, atât în calitatea mea de cetățean, cât și de antreprenor care de obicei îmi desfășor activitatea străbătând acest drum national 28B, să lase deoparte toate contrele politice și  toate animozitățile  pentru a realiza acest proiect pe infrastructură,  pentru  că Botoșaniul are nevoie de investitori pentru a se putea dezvolta și implicit are nevoie de drumuri modernizate.

Îmi pare rău, că parlamentarii din zona Moldovei mai ales, nu înțeleg ce înseamnă fair-play în politica ce o fac pentru cetățeni, iar toate acțiunile lor sunt doar pentru a da bine ei și partidul din care fac parte, deși de cele mai multe ori cetățenii au de suferit din cauza acestor lupte politice între partide, dovada fiind lipsa realizărilor politicienilor pe care i-am trimis în Parlament să ne reprezinte.

Dragi botoșăneni, realitatea e că toți parlamentarii ies în fața opiniei publice  cu tot felul de laude, că ei au început diverse proiecte  dar  nu au fost lăsați de celelalte partide să le finalizeze și viceversa, însă rezultatele lasă de dorit și le puteți observa și dumneavoastră în fiecare zi, la tot pasul în județul Botoșani.