Costumatiile de petrecere ale Doinei Federovici care au pus pe jar un oras intreg nu au fost cumparate de la nici un brand de lux. Rochiile avangardiste au fost confectionate de catre o prietena a presedintei, care nici macar nu este creator de moda. Designul extrem de original a costumatiilor de petrecere, a starnit multe discutii printre internauti. Cea mai mare parte apreciaza curajul Doinei Federovici de a purta tinute extrem de elegante insa exista si comentarii rautacioase.

Rochiile au fost etalate la o nunta la care presedinta CJ impreuna cu sotul se pare ca au fost nasi. Doina Federovici a schimbat doua tinute, una mai eleganta ca alta.

Intrebata, presedinta CJ s-a limitat a spune ca tinutele au fost facute si concepute de o buna prietena care coase din pasiune, fara a avea o casa de moda.

Presedinta CJ continua sa atraga atentia prin iesirile dese in presa dar si prin tinutele pe care le poarta, fiind considerata de multi extrem de eleganta la aparitiile publice unde rar poarta aceeasi tinuta.