Un nou proiect important completează portofoliul companiei Hidroplasto: un pod peste răul Putna, pe DN2-E85, în localitatea Garoafa din județul Vrancea. Este unul dintre cele mai importante obiective de reabilitare din România, făcând legătura între Moldova și București.

Profesionalismul, seriozitatea, experiența și calitatea au propulsat Hidroplasto pe podiumul companiilor autohtone care oferă servicii complete de refacere și instalare a rosturilor de dilatație la poduri pentru mișcări longitudinale, începând de la 30 de mm până la 330 de mm. De asemenea, societate Hidroplasto are contracte încheiate pentru montajul a circa 1000 de ml de dispozitive pentru acoperirea rosturilor de dilatație la poduri.

Sistemul folosit este unul complex, agrementat tehnic în România.  Standardele înalte ale companiei sunt justificate prin durabilitatea lucrărilor calitatea produselor. Startul oricărui proiect asumat de Hidroplasto constă în reliefarea soluțiilor tehnice corecte.

De-a lungul timpului, s-a dovedit că lucrările executate la prețul cel mai scăzut beneficiază de cele mai mici garanții, iar, pe termen lung, refacerea acestora generează costuri suplimentare majore. De cealaltă parte, chiar dacă tarifele sunt mai ridicate, când există perfectă concordanță între nevoile din teren, calitate, rezultate și garanții, proiectele nu pot fi decât reale succese.