În cazul în care nu ați aflat, Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, i-a prelungit mandatul directorului CFR Călători, Ovidiu Vizante. Așadar, cu cât dovedești mai multă incompetență în funcția publică pe care o ocupi, cu atât ești mai prețios pentru USR-PLUS.

Cine e acest domn Vizante? Este același director al CFR Călători care a ținut timp de nouă ore în câmp un tren plin cu călători printre care se aflau și copii, vârstnici, dar și persoane bolnave.

Lupii moraliști ai opoziției din trecut, cei din USR-PLUS au renunțat când au ajuns la guvernare la toate principiile pe care le promovau și le fluturau prin fața ochilor românilor. Nu mai există transparență decizională, nu mai există criterii de evaluare a activității, nu mai există nimic! Tot ce contează este să fii prieten cu vreun ministru sau membru al Guvernului de la USR-PLUS.

Sunt tare curios cam ce părere are premierul Cîțu despre această decizie a ministrului Drulă, având în vedere că premierul a cerut în mod direct ca acest director al CFR Călători să zboare din funcție pentru ignoranța de care a dat dovadă în cazul trenului ținut în câmp ore întregi.

 

 

Gelu Neculaescu – Consilier local ALDE Vorona