Vineri la Bucuresti va fi petrecere mare! Cuplu Radu Tipisca-Andreea Buiuc isi boteaza fetita nou nascuta, iar nas va fi fostul prim ministru al Romaniei, Viorica Dancila. Aceasta, prima data dupa ce nu mai este prim ministru, se va lepada de Satana!

Cei doi, Tipisca si Buiuc s-au cunoscut in Bucuresti, pe perioada cat Dancila era premier, amandoi fiind calificati pentru joburi in ministere. Radu Tipisca era secretar de stat, iar Andreea Buiuc era secretara sa. Acum sunt un cuplu si impreuna au o fetita pe care o vor crestina vineri.

Petrecerea va avea loc la un local in capitala si sunt asteptati sa apara mai multi lideri PSD din Botosani, locul din care cei doi se trag. A surprins alegerea Vioricai Dancila drept nasa copilului, dat fiind faptul ca fostul premier are o prezenta discreta pe scena politica. Ultimul scandal in care a fost implicata Dancila se refera la modalitatea prin care a fost angajata la BNR pe postul de consilier.

Tot consilier a fost si Andreea Buiuc, insa consilier local la Botosani si nu s-a facut remarcata decat prin faptul ca habar nu a avut ca CL din care facea parte, trebuie sa organizeze zilele Eminescu. Total ilegal, Buiuc ii cerea fostului primar Flutur sa se ocupe de organizare.  (video www.infobt.ro)

La randul sau, Radu Tipisca, pe vremea cand era consilier de stat pe probleme de situatii de urgenta s-a facut remarcat printr-o postare prin care se declara „predecesorul poporului roman”, adica un fel de Stefan cel Mare cel putin:

În unitate și credință stă puterea! SUNT PREDECESORUL unui popor binecuvântat, darnic, iubitor și înțelept, de aceea cred că bătrânul continent este pe mâini bune. Avem posibilitatea să consolidăm acest legământ al păcii și al unității, printr-o atitudine entuziastă, gândire democratică, autentică și cu solidaritate față de aproapele nostru. Europa suntem noi, Europa suntem toți #laolaltă! #LaMultiAniEuropa

Pe aceasta cale, BotosaniNecenzurat le doreste celor doi tineri proaspat casatoriti, petrecere frumoasa.