Scandaluri in lant ieri la sedinta de Consiliu Local! Primarul viseaza sa aiba mai multe birouri!

Este mai limpeda ca oricand ca alesii din Consiliul Local joaca in echipe diferite, dar nu a cetateanului. Scandalul de ieri din CL confirma acest lucru.

Prima data i-a fost admisa si apoi respinsa cererea medicului veterinar de la DSPSA, Mihai Maxim, de a lua cuvantul. In urma scandalului, acesta a putut vorbi la microfon pentru a spune ca nu doreste sa-si desfasoarea activitatea intre cainii pe care trebuie sa ii trateze, pentru ca este prea mult zgomot. Noua organigrama ii muta biroul lui Mihai Maxim de la Trei coline, exact la padoc, unde trebuie sa-si defasoare activitatea. Acesta este de mai multa vreme in conflict cu conducerea DSPSA, fiind pe rol mai multe procese.  In discursul sau, Mihai Maxim s-a victimizat sustinand ca este victima unui complot, cu scopul indepartarii sale.

Supus la vot, proiectul noii organigrame a trecut, Mihai Maxim este nevoit sa isi mute biroul la padoc.

Celalt scandal l-a avut in prim plan pe primarul Andrei care a dorit sa ia din patrimoniul SC Locativa un spatiu, pentru a-si deschide birou de primar in Centrul Vechi. Proiectul nu a fost votat de consilierii PNL si primarul va trebui sa se multumeasca doar cu biroul din Primarie.

El i-a acuzat pe consilieri ca nu-l lasa sa faca treaba in folosul cetateanului, desi era mai clar ca prin Centrul Vechi locul primarului este pe strada si nu in birou, evident insotit de Politia Locala.

„Vreau să fiu prezent în Centrul Istoric, cât de des se poate. Alături de colegii de la Poliția Locală, pentru a vedea ce se întâmplă acolo. Am fost ieri în Centrul Istoric, am stat de vorbă cu cetățenii, mâncau semințe, erau supărați. I-am întrebat unde locuiesc: în locuințele sociale pe care le administrează Locativa. Un tânăr a venit, mi-a spus că a primit repartiție într-o magazie, să încercăm să rezolvăm și acest contract. Cam asta se întâmplă în Centrul Istoric. Îmi dați voie să fiu acolo în fiecare zi, măcar câteva ore, alături de colegii mei și să administrăm noi acest spațiu, fără a-l mai scoate la licitație?”,  a afirmat Cosmin Andrei.

In replica, fostul primar, care ocupa in prezent postul de director la SC Locativa, a spus ca Primaria are destule spatii in Centrul Vechi, chiar la statuie si nu este nevoie ca primarul, pentru ca vrea el, sa ia spatii cand are chef din patrimoniul firmelor subordonate CL.

de |2021-08-31T07:58:45+03:0031 august 2021|Important, TOP NEWS|

Leave A Comment