Scandal de la demolarea fabricii lui Tincu! Lidl incurajata de autoritati prafuieste de zor casele oamenilor!

Votata in regim de urgenta desi nu era nici o urgenta, chiar in sedinta de investitiura a primarului de anul trecut, demolarea fabricii Rapsodia Conf si construtia unui centru Lidl in Centrul Vechi, naste noi polemici.

Fabrica fostului consilier local PSD este demolata in prezent prin „bunavointa” exagerata a primarului Andrei. Locatarii din zona pur si simplu sunt sufocati de praful rezultat in urma demolarii.

Strategia de dezvoltare a orasului dezvoltata de Cosmin Andrei a cuprins probabil un centru comercial gard in gard cu Biserica Uspenia, monument istoric de maxima importanta si imbogatirea fostilor actionari majoritari Rapsodia Conf, toti membri PSD,  cu peste un milion de euro.

Deja constructorul a luat o amenda de 5000 de lei de la Garda de Mediu, amenda venita in urma unui control datorat sesizarilor locatarilor din zona. Se pare ca insa nu a fost suficient. Ieri un nor de praf a inconjurat Centrul Vechi, invadand locuintele din zona.

Pe principalele retele de socializare, comentariile nu s-au lasat mult asteptate.

https://www.facebook.com/100042196870705/videos/459579255137341/

 

Eu locuiesc vis a vis de actualul LIDL. Ziua mai merge dar noaptea e rau. Vin uneori cate doua- trei tururi cu marfa si fac galagie mare cei care descarca.Se mai declanseaza si alarma principala. Referitor la noul Lidl afirm fara nici o retinere ca cei care au aprobat investitia acolo sunt niste iresponsabili. Va fi in trafic gatuit acolo de masini, plus poluare,zgomot. Chiar asa de natafleti pot fi decidentii nostri? Aprob asemenea proiecte in inima orasului?

 

Corporațiile care conduc România nu au voie să fie deranjate

 

Primăria Botoșani la fel că doamna Raluca Curelariu nu este interesata de interesele botoșănenilor ci numai de propria imagine. O problema mult mai gravă ce tine de liniștea publică o am cu un chioșc Admir situat la vreo trei metri de dormitorul meu. La sesizările făcute Primăria Botoșani nici măcar nu s-a deranjat sa răspundă. Iar postările mele cu imagini au fost blocate de doamna Curelariu. Măcar sunteți norocos că vi s-a permis postarea!!!

Nici o institutie a statului nu s-a sesizat de cele intamplate ieri, nici macar politistii locali din zona, desi se sufocau din cauza prafului.

 

de |2021-09-16T09:17:11+03:0016 septembrie 2021|Important, TOP NEWS|

Leave A Comment