Partidul lui Dragnea are filiala si la Botosani!

Alianta pentru Patrie, partidul fostului lider PSD iesit de curand din puscarie, Liviu Dragnea, are filiala si in Botosani.

Presedinte interimar este fostul deputat PSD Razvan Rotaru care a admis ca pentru formarea filialei a avut mai multe runde de discutii cu Codrin Stefanescu dar si cu Liviu Dragnea.

Printre noii membri se numara si fostii demnitari PSD Costica Macaleti si Ciofu Tamara.

Razvan Rotaru spune ca Alianta pentru Patrie, filiala Botosani va reusi sa atraga foarte multi din membrii actualului PSD:

Am avut discutii cu mai multi membri din PSD dar si cu persoane neafiliate politic. Vom fi multi, vor veni si primari de comune care acum nu pot pleca din PSD pentru ca-si pierd posturile„.

Iata comunicatul integral al dostului deputat PSD Razvan Rotaru:

Dragi prieteni,
După 17 ani, am ales să părăsesc Partidul Social Democrat și vă asigur că nu a fost o decizie ușoară și nici nu a fost luată în pripă. Vreau sa subliniez ca nu sunt de acord cu traseismul politic. Însă, după cum probabil ati observat și voi, nu se mai punea problema de vreo șansă de carieră politică în PSD, din cauza divergențelor de opinii dintre mine și actuala conducere a partidului, deși am muncit și m-am implicat 100% în dezvoltarea filialei PSD Botoșani, de-a lungul timpului.
Consider că vouă, celor care m-ați susținut și mi-ați acordat încredere, vă datorez aceste explicații și vă asigur că voi continua să pledez pentru dezvoltare locală și pentru un standard de viață mai ridicat pentru botoșăneni.
Vă anunț că împreună cu doi oameni minunați, foști lideri ai PSD Botoșani, d-na dr. Tamara Ciofu, fost deputat și dl.Costică Macaleți, fost președinte al Consiliului Județean, am acceptat să punem bazele Organizației Alianța pentru Patrie #APP la nivelul județului Botoșani și pe această cale, le mulțumesc că formăm o echipă frumoasă și motivată să facă lucruri bune.
Pentru aceia dintre voi, nemulțumiți de actualele formațiuni politice, îmi doresc să găsiți în APP, o alternativă, fiind un partid care se adresează tuturor categoriilor sociale și care susține țara, familia, identitatea națională, bunăstarea fiecărui cetățean, precum și valorile istorice tradiționale, culturale, morale și religioase ale poporului român. Vă așteptăm în echipa noastră

 

 

de |2021-10-11T07:57:13+03:0011 octombrie 2021|TOP NEWS|

Leave A Comment