Minune! Prin perseverenta, Soptica a reusit sa-i transforme pe liberali in mielusei!

S-a intamplat in Botosani saptamana trecuta! Pentru ca sunt convocati de Soptica la sedinte de partid fix in sala de sedinte a Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor ”Popăuți”,  unii liberali de frunte au inceput sa behaie!

Din proprie initiativa acestia au luat lectii de behait de la o profesoara de canto din Botosani, a carei identitate insa nu a fost dezvaluita.

Statiunea de Cercetare de la Popauti este finanta din bani de la stat insa acolo isi desfasoara toate sedintele de BPJ liberalii botosaneni, desi au doua sedii in centrul orasului.

Soptica sustine ca nu este ilegal sa faca acest lucru, desi in Romania sunt interzise sedintele politice in institutiile finantate de stat:

Ei sunt oile mele. Cum sa le pastoresc mai bine daca nu-i duc la statiune? Spuneti si dumnevoastra unde gresesc? Eu ii pastoresc, ei se dezvolta in mediu academic, stiintific. E exact ce ne trebuie sa progresam in partid. Acum sunt mielusei, dar in curand vor fi oi adevarate, cu blana deasa. Cum au reusit cei de aici sa faca miei albastri, vor reusi sa-i faca si galbeni. Dupa aia ii combinam„.

Soptica sustine ca a avut de ales daca sa faca sedintele in aula la Laurian sau la primire la UPU:

Daca le faceam in aula, ei ar fi fost considerati elevii mei. Daca faceam BPJ-urile la primire la urgente, i-as fi considerat pacientii mei. Dar n-au vrut. Unii nu voiau la scoala, altii nu voiau la spital. Unii fug de carte, altii de COVID.  Asa ca am ales la stana„! In plus, asa cum afirma unul de-si spunea regele soare, „Statul suntem noi!”

Surse din PNL susti insa ca ideea de a organiza sedintele la Popauti ii apartine lui Soptica:

E din razbunare. A lins clanta statiunii cand i-a dat ionica Nechifor afara pentru ca faceau politica la manifestare unde venise si un ministru PSD. Atunci au fost evacuati din perimetrul statiunii. Acum, ca e la putere, si-a aratat muschii. A luat statiunea cu totul si fac acolo politica pana crapa peretii„.

 

de |2021-10-18T11:12:35+03:0018 octombrie 2021|Botosani Cenzurat, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment