Andrei Dranca fura curent si se intreaba de ce nu-l crede nimeni!

In mod normal, ca sa buseasca rasul pe toata lumea, ar trebui sa nu comentez nimic si sa las doar asta aici:

USR, PRIN MINISTRUL TRANSPORTURILOR CĂTĂLIN DRULĂ, A DAT ORDINUL DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE PE CELE DOUĂ ȘANTIERE, DN28B ȘI DN29D.

ESTE FOARTE IMPORTANT CA LUCRĂRILE ÎNCEPUTE LA INFRASTRUCTURA MARE A MOLDOVEI SĂ NU SE OPREASCĂ ȘI SĂ FIE RESPECTATE TERMENELE DE FINALIZARE ALE ACESTORA CHIAR DACĂ UNELE TERMENE SUNT MAI MICI DE 10 ANI.

ÎN PROGRAMUL DE GUVERNARE AL USR FIGUREAZĂ FINALIZAREA TUTUROR PROIECTELOR MAJORE ÎN DERULARE DIN ROMĂNIA, PROIECTE MAJORE ÎN DIVERSE FAZE DE PREGĂTIRE, DAR ȘI PROIECTELE VIITOARE.

Sunt declaratiile lui Andrei Dranca, presedintele USR Botosani pentru cine nu stia, care, sfidand realitatea, isi asuma meritele pentru lucrarile de asfaltare care se fac acum in Botosani.

Este drept, asteptarea pentru cele doua drumuri, Botosani-Tg Frumos si Botosani-Stefanesti a fost lunga si nervii soferilor intinsi la maxim. Insa sa spui ca USR face drumurile in Botosani este o cretinatate la care orice om cu scaun la cap isi pune intrebari despre inteligenta celui care face afirmatia. 

Nimeni nu a vazut nici un membru USR care sa munceasca pe santierele deschise la cele doua drumuri.

Faptul ca ordinul de incepere a lucrarilor a fost semnat de ministrul Drula nu insemna nimic. Ministrul Drula facea parte dintr-un guvern, mergea la serviciu si lua salariul. Este firesc sa semneze asemenea acte cand licitatiile sunt gata si finantarile asigurate.

Programul de guvernare al USR are aceeasi valoare ca si programul de guvernare al Partidei Rromilor. Nici unii nici altii nu sunt in Guvern, asa ca pot sa se joace dea ministrii cat vor ei, la sediile proprii si in bucatariile apartamentelor unde locuiesc. Si sa scrie programe de guvernare pana cand li se termina cerneala in imprimanta.

Faptul ca Dranca face aceste afirmatii, denota cat de mare este setea de imagine si disperarea de a opri USR-ul din caderea libera in care se afla. La Botosani nici nu era nevoie pentru ca USR nu exista practic, nici ca numari de membri, nici ca implicare serioasa in viata sociala. Un partid a carui birou de conducere a vost votat aducand rudele si prietenii din copilarie sa-l valideze este un partid de arivisti care tin de functii cu orice pret si se autolipesc de scaune.

Andrei Dranca prin aceste afirmatii jigneste inteligenta botosanenilor. Sigur, marea parte, cei care nu i-au votat sunt cei mai inteligenti. Insa sa vii si sa afirmi public ca daca nu era USR si acum mergeam prin gropi, este practic o insulta si tine foarte mult de buna crestere celui care o emana.

Si este foarte comic cum vorbeste USR-istul Dranca de Romania si o leaga de partidul in care este membru si spune el cum vor fi finalizate toate proiectele mari aflate in derulare dar si o multime de proiecte viitoare. USR nu reprezinta nimic acum, un partid de 9% conform sondajelor. USR nu mai este la guvernare si nu stim daca va mai fi vreodata.

Asa cum nici eventualele alegeri anticipate nu i-ar mai asigura lui Dranca nici un post caldut. Probabil ar ajunge tot pe camp, in frig, facand schite, planse si ridicari topo. Nu ca ar fi o rusine, dar ar fi o munca cinstita unde chiar nu este nevoie sa minti pentru a castiga bani sau atentie.

 

de |2021-10-19T09:35:46+03:0019 octombrie 2021|Editorial, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment