Primaria Bucecea indeamna pe toti cei care au facut anul acesta baie in Siret, in aval, sa joace la loto. Din cauza faptului ca nu are statie de epurare, apele Siretului in dreptul localitatii Bucecea sunt pline de talismane norocoase.

Este o consecinta firesca a faptului ca noi ne aruncam dejectiile direct in Siret. E si vorba aia, ai noroc pentru ca ai calcat in rahat. Aici nu e vorba de calcat, e vorba de inotat. Ai inotat in rahat, la toto ai castigat. Noi, bucecenii vrem sa oferim tarii mult noroc„.

Aceasta este declaratia primarului de Bucecea, Angel Gheorghiu care cauta sa explice de ce de 20 de ani canalizarea orasului nu este functionala.

Dealtfel, ultimul mare premiu la 6 din 49 a fost castigat de o persoana din Calinesti, imediat langa Bucecea. Acesta, inainte de a pune biletul tocmai mancase o saramura de peste, proaspat prins din Siret.

Primarul bucecean spune ca cei care au facut anul acesta cunostinta cu apele Siretului mai jos de Bucecea trebuie neaparat sa joace la jocuri de noroc:

Si la pacanele e bun, la pariuri sau la loz in plic. Dar aici castigurile sunt mai mici. Eu as spune ca toti cei botezati de apele norocoase ale Siretului sa joace la loto, 6 din 49 sau 5 din 40. Acolo banii sunt mai multi si castigurile mai mari„.

Expertii in noroc sustin ca la loto si alte jocuri pot participa si cei care au mancat peste pescuit in aval de Bucecea.

 

 

acest articol este un pamflet. cel care nu intelege, nu are simtul umorului.