Scandal la PNL Botosani! Soptica a rezolvat ca un adevarat lider: „Cui nu-i convine, sa plece!”

Degringolada in care se afla PNL continua. Mai multi membri de partid, unii cu functii, au cerut conducerii PNL Botosani sa inainteze conducerii centrale o adresa care contine mai multe revendicari. Acestea au fost puse pe grupul de comunicare al partidului de catre Eduard Cosminschi, fost presedinte al ANPC.

1.Sistarea imediată și definitivă a negocierilor cu PSD și reluarea discuțiilor pentru refacerea coaliției cu premier PNL;
2.Demisia D-lui Florin Câțu si a actualului BPN, care nu ne mai reprezintă;
3.Anularea excluderii D-lui Ludovic Orban și revenirea „dezafiliatilor ” in grupurile parlamentare PNL;
4. Organizarea unui Congres Național pentru modificarea Statutului cu următoarele prevederi:
– alegerea Președintelui PNL de către toți membrii PNL;
-consultarea tuturor membrilor PNL pe platforme on-line pentru deciziile impotartante privind:programe de guvernare, negocierile pentru formarea Guvernului, fuziuni și alte decizii importante.

Toate acest doleante au fost prezentate presedintelui de partid, Costel Soptica. Acesta a transmis ca dorintele liberalilor dizidenti vor fi discutate si votate in Biroul Permanent Judetean si daca vor trece, vor fi trimise la Bucuresti. Cozminschi sustine ca demersul nu are sanse de reusita pentru ca prin interpusi Soptica controleaza votul in BPJ:

Mesajul conducerii locale in urma demersului nostru a fost: veniți cu doleanțele in BPJ, le supunem la vot și dacă trec!! le trimitem la București!!Avem mari șanse!!
În subsidiar mesajul a fost: interesele naționale ne-o cer!! și cine nu e de acord e liber(al) să plece!!

In urma framantarilor interne din partid, mai multi membri reprezentativi si-au retras sustinerea pentru actuala conducere si au preferat sa renunte la functii. Printre acestia se numara Marcel Maxim si Paul Octav.

de |2021-11-15T07:47:39+02:0015 noiembrie 2021|TOP NEWS|

Leave A Comment