Soptica si-a pus in sediul PNL un banner cu el! Membrii fideli se jura ca poza presedintelui clipeste!

Pentru a nu pierde nici o secunda din actiunea care se desfasoara la sediul PNL Botosani, Soptica si-a trantit in prim plan, fix in fata geamurilor, un banner cu el. Cand era mai slab.

Precum conducatorul unic mult iubit, nestematul PNL Botosani vegheaza imens de pe un perete, la tot ceea ce se desfasoara in sala de sedinte. In regulamentul de ordine interioara al PNL Botosani a aparut un paragraf nou, care precizeaza ca oricine intra in sediu trebuie sa salute bannerul.

Unii membrii mai vechi, Gheorghe Sorescu sau Dan Oloieru sustin ca atunci cand au salutat bannerul, presedintele pozat le-a intins mana. Altii sustin ca presedintele din banner clipeste complice atunci cand este deacord cu ce se discuta in sediu  sau scoate limba cand nu.

Mai mult decat atat, o tanara de 23 de ani, membra PNL spune ca atunci cand a intrat in sala de sedinte, Soptica din banner i-a facut cu ochiul.

Nu stiu cum sa interpretez acest lucru eu care eram atee. Acum cred in domnul Soptica si cred ca de la el ne vine salvarea. Zilnic am sa trec pe la banner si am sa incerc sa aduc ofrande. Azi am adus 50 de lei, i-am lasat la casierie„.

Dealtfel, la ultimul workshop desfasurat la PNL, cu teme despre digitalizare si inteligenta artificiala in municipiu, nimeni nu se uita la cel care vorbeste. Toti asteptau un semn de la poza lui Soptica din banner.

Domnule, parca e viu. Daca insisti putin, cred ca si vorbeste. Se vede ca avem un presedinte ales, uns cu toate actele in regula. Eu de la workshop n-am inteles nimic ca nici nu m-a interesat. De fapt am venit sa vad bannerul„, a declarat un tanar membru PNL

Costel Soptica, spune ca poza sa in sediu, mare pe un perete, face parte din normalitate:

Un partid trebuie sa isi cinsteasca conducatorii. Am si acasa un banner cu mine. Soptica cetateanul il respecta pe Soptica deputatul, presedintele. Nu pot decat sa ma bucur ca sunt apreciat. Se vede ca atatea alegeri pe care le-am castigat nu au ramas fara urmari. Oamenii ma iubesc, n-am ce le face„.

 

PS: De fapt nu e banner e rollup si nu l-a amplasat Soptica ci membrii fideli din slugarnicie.

 

acest articol este un pamflet. cine nu-l ia ca atare nu are simtul umorului.
de |2021-12-13T23:44:51+02:0013 decembrie 2021|Botosani Cenzurat, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment