PNL isi trage sediu nou in buricul targului! Liberalii se vor muta in fostul sediu PDL!

BPJ al PNL a votat in urma cu o saptamana o hotarare ce trebuia luata de multa vreme. Partidul National Liberal isi va muta sediul Organizatiei Judetene de pe strada Teatrului unde functioneaza in prezent, in Maxim Gorgky, acolo unde functioneaza fostul sediul PDL. In prezent, acesta este un sediu secundar folosit de Organizatia Municipala, desi cladirea este mult mai incapatoare decat cea folosita in prezent de liberali.

Ambele sedii sunt in chirie de la municipalitate.

Cladirea unde a functionat fostul PDL are nevoie de reparatii majore pe interior, iar liberalii s-au decis sa stranga bani sa le efectueze. Spre comparatie, adversarii politici de la PSD sunt mult mai gospodari. Ei si-au reparat sediul de doua ori in ultimii 10 ani in timp de liberalii niciodata.

Schimbarea de sediu a fost confirmata de presedintele Organizatiei Municipale PNL Cristian Achitei:

S-a votat sa bagam cladirea in reparatii, dupa care partidul va functiona aici. Este un spatiu mult mai mare decat cel in care functioneaza PNL in prezent. De mult trebuia facut acest lucru” .

Date fiind aspectele mentionate liberalii nu se vor mai putea aduna gasti. Fostii liberali vor fi nevoiti sa convietuiasca cu fostii PDL-isti.

de |2021-12-20T10:30:34+02:0020 decembrie 2021|TOP NEWS|

Leave A Comment