Viceprimarul Bogdan Buhaianu, total neinformat a cerut, ieri, in cadrul sedintei de CL, socoteala directorului SC Locativa, Catalin Flutur, despre o masina Skoda in valoare de 35.000 de euro despre care edilul sustine ca ar fi fost achitionata din banii societatii:

Vreau să întreb, dacă, așa cum a prezentat domnul Flutur, nu ar fi oportună mărirea taxelor, dacă a fost oportună achiziția unei mașini de lux a cărei preț de pornire este 35.000 de euro, o mașină de teren cu multiple opțiuni, pentru ca un director al unei societăți care aparține Consiliului Local să o conducă zi de zi, fără să aducă un plus valoare Consiliului Local și municipalității„. 

Acesta a cerut raspuns in scris din partea directorului SC Locativa insa acesta i l-a dat pe loc:

Mașina despre care vorbiți nu este achiziționată de Locativa, este primită printr-un proiect european în derulare, în anul 2018.

PSD-istii au luat foc cand au aflat cat costa masina condusa de Catalin Flutur si sedinta s-a transformat in circ. Asta desi automobilul nu a costat nici un leu si o masina similara, pe acelasi proiect, a primit si o alta directie din Primarie.