Incepe bataia pentru posturile de directori la institutiile din Botosani! Soptica acuzat ca a lasat balta partidul!

Posturile ocupate de directori cu delegatie sunt in pericol in acest moment.

In urma parafarii coalitiei de guvernare PSD-PNL, in Botosani, social democratii doresc ocuparea unor posturi de conducere la institutiile descentralizate.

Dupa ce si-au antamat cele doua pozitii de subprefect, PSD doreste si jumatate din pozitiile de sefi la institutii.

Deja bata vantul schimbarii la ITM unde pozitia liberalului Leo Kohut este in pericol. Fosta directoare, Daniela Lozneanu este cea care ii va ocupa postul. Deja actele acesteia, in vederea numirii au fost trimise la Bucuresti.

Deasemeni, pe lista institutiilor cerute de PSD se afla si Registrul Auto Roman, condusa in prezent de consilierul local PNL Catalin Boboc. Cele mai mari sanse de a ocupa acest post le are tot un fost director, Remus Dugheru.

O situatie mai speciala este la ISJ Botosani, unde PSD doreste sa isi impuna inspectori. Exista si posibilitata ca Alexandrina Macovei, actualul inspector general sa fie schimbat, dar se vehiculeaza si situatia in care ea ar ramane insa cu o garnitura de inspectori noua, formata din activisti PSD.

Cert este ca nemultumirile se strang la liberali care considera ca partidul a fost parasit total de liderul acestuia, Costel Soptica, despre care in ultima vreme nu s-a mai auzit nimic. Surse din PNL sustin ca „Soptica a predat partidul la PSD doar ca sa ii fie lui comod. Isi urmareste niste interese personale si nu-l mai intereseaza de membri”. 

 

de |2022-01-10T07:36:01+02:0010 ianuarie 2022|Important, TOP NEWS|

Leave A Comment