Turcanu pe treptele PNL Bucuresti! Soptica si gasca lui tremura pentru functii!

Fostul presedinte PNL Florin Turcanu a postat ieri pe o retea de socializare o imagine care i-a dat fiori actualului presedinte Costel Soptica.

Poza il prezinta pe Turcanu pe treptele de la sediul PNL Bucuresti, iar textul este elocvent:

Astăzi, după mulți ani m-am întors la sediul Central PNL ! Nu e doar o fuziune, ci întoarcerea acasă!”.

In prezent, Florin Turcanu este vocepresedinte ALDE Botosani iar sotia sa Roxana este vicepresedinte la nivel national. Dealtfel ea este in comisia care negociaza fuziunea ALDE-PNL.

De drept, Roxana Turcanu va intra in BPJ la PNL Botosani si pe functia de primvicepresedinte, alaturi de Verginel Gireada si Sorin Cornila.

In BPJ al PNL Botosani va intra si Floin Turcanu.

Cel mai probabil, dupa intrarea lui Florin Turcanu in partid, strategiile PNL de comunicare se vor schimba. In prezent PNL Botosani este un partid opac, necomunicativ, neprietenos, care isi desfasoara sedintele pe ascuns intr-o institutie finantata din bani publici.

De la instalarea sa in vara pe functia de presedinte, deputatul Costel Soptica nu a organizat nici o conferinta de presa.

Liberalii condusi de Soptica au cedat catre PSD extrem de multe posturi, membri vechi trezindu-se fara functii, fiind inlocuiti de „aliatii” de la PSD.

Este cunoscuta adversitatea intre Florin Turcanu si Costel Soptica. Acestia nu au reusit sa se inteleaga in Botosani la alegeri pentru constituorea unei aliante de dreapta, deputatul PNL refuzand categoric acest lucru.

Intoarcerea lui Florin Turcanu in PNL va insemna si reactivarea fostului primar Catalin Flutur, intrat de la pierderea alegerilor intr-un cond de umbra.

Cert este ca sedintele de BPJ de la PNL vor fi mult mai aprinse fiind cunoscut faptul ca Florin Turcanu reuseste mai tot timpul sa-si impuna punctul de vedere.

Cu toate acestea PNL primeste si o cocoasa, reprezentata de problemele penale pe care fostul presedinte Florin Turcanu le are. Acesta a fost condamnat in prima faza la patru ani şi trei luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care a fost acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani. In prezent dosarul este la Curtea Suprema.

PNL va avea prin Bogdan Dascalescu un vicepresedinte la Consiliul Judetean, iar PSD isi pierde majoritatea.

 

de |2022-01-19T07:01:51+02:0019 ianuarie 2022|TOP NEWS|

Leave A Comment