Senatorul AUR Dorinel Cosma a votat in comisii impotriva desfiintarii pensiilor speciale!

Senatorul AUR de Botosani Dorinel Cosma a votat ieri in comisia de munca din Senat pentru mentinerea pensiilor speciale. Doar reprezentantii USR au votat pentru desfiintarea lor. PNL s-a abtinut la vot iar PSD si UDMR au votat pentru mentinerea acestora.

Imediat reprezentantii AUR au luat pozitie sustinand ca Dorinel Cosma nu a fost atent, nu a inteles si a votat gresit.

AUR reclamă abuzul săvârșit de PSD la votul din Comisia de muncă din Senat, referitor la pensiile speciale ale aleșilor locali. Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) susține eliminarea pensiilor speciale ale aleșilor locali și acuză PSD că nu a consemnat votul corect, exprimat ulterior, al senatorului Dorinel Cosma, în Comisia pentru muncă din cadrul Senatului. Senatorul Cosma, fiind online, nu a înțeles bine întrebarea și a votat eronat în primă fază, după care a revenit, însă opțiunea sa nu a mai fost luată în considerare, ceea ce reprezintă un abuz. Președintele comisiei, Ion Rotaru, a recurs la o ticăloșie clasică, ignorând cererea de îndreptare a votului„.

AUR sustine ca Dorinel a fost victima unui abuz. El a dorit sa rectifice votul insa nu a mai fost lasat. El a participat la sedinta prin intermediul unei aplicatii on-line.

In cazul acestei legi, Senatul are votul decizional. Reprezentantii AUR sustin ca la votul in plen vor vota impotriva mentinerii pensiilor speciale.

 

de |2022-02-03T07:06:20+02:003 februarie 2022|TOP NEWS|

Leave A Comment