Primarul Cosmin Andrei a stabilit un spațiu care va deservi ca punct de colectare a donațiilor cetățenilor botoșăneni pentru ajutorarea refugiaților ucraineni.

Donațiile vor putea fi colectate în spațiul pus la dispoziție de municipalitatea botoșăneană, aflat pe Calea Națională nr. 354, în incinta Incubatorului de Afaceri.

Depozitul este deschis de astăzi iar botoșănenii vor putea dona produse constând în alimente ambalate neperisabile, produse de igienă și de primă necesitate (exclus îmbrăcăminte). Donațiile se vor putea face în fiecare zi, începând cu ora 08.00.

Fac un apel botoșănenilor care doresc să fie solidari cu cetățenii ucraineni, să contribuie cu produse de primă necesitate. Le mulțumesc pentru implicarea și sprijinul de care dau dovadă”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Primăria Municipiului Botoșani a pus la dispoziția botoșănenilor numărul de telefon 0372.316.726, disponibil în intervalul orar 08.00 – 16.30, la care pot apela pentru a anunța produsele donate sau pentru a primi informații suplimentare referitoare la această campanie.