Cat ghinion sa ai? Intre razboi si incompetenta!

Imi este greu sa ma gandesc la evenimentele locale acum, cand cele nationale dar mai presus cele internationale ne-au luat-o inainte. Inevitabil, frica de razboi se face din ce in ce mai tare simtita insa mai exista o frica pe care nimeni nu o poate explica: frica de licitatiile si concursurile organizate de Primaria Botosani si Cosmin Andrei. Serios, chiar imi este frica cand se gandeste edilul nostru sa faca o investitie sau sa organizeze un concurs. Ca un facut, parca are ghinion.

Liciatiile de la sediul Teatrului si cea pentru reabilitarea caii de rulare a tramvaielor, ambele extrem de importante pentru comunitate, au fost trantite de gard. Bani europeni extrem de multi nu se stie  daca vor mai veni in Botosani si cele doua lucrari nu mai au deodata nici un termen de finalizare. Timp in care botosanenii umplu salile de spectacole si circula prin oras cu un transport in comun carpit, parca lipsit de management, fara nici un fel de orar de care sa se tina seama, fara statii amenajate asa cum trebuie, fara capatai. Doua probleme spinoase care atarna greu, peste doi ani vor fi alegeri iar timpul se scurge.

La concursuri, edilul are mana si mai proasta. La Filarmonica a fost anulat, saracul Mirel Manea a primit felicitari doua zile pe facebook dupa care a aflat ca trebuie sa o ia de la capat. La fel la spitalul TBC, judecatorii au decis repetarea concursului unde in prima faza castigator fusese desemnat Costel Lupascu, colegul de partid si de lipit afise al lui Cosmin Andrei. La Eltrans, numirea managerilor este masa judecatorilor.

Ma gandesc si ma strange in spate ca Primaria a auntat scoaterea la licitatie a asfaltarii unor strazi. In cheia celor descrise mai sus, aceste strazi vor fi asfaltate la Pastele Cailor insa e de dorit ca acest lucru sa nu se intample. Nu poate avea chiar asa mare ghinion Cosmin Andrei, ceva tot trebuie sa faca. Dupa ce a plantat 15.000 de branduse in Parcul de la Casa Tineretului si a schimbat pavelele pe tot Bulevardul Mihai Eminescu, Andrei se afla acum in fata unei provocari adevarate.

Va reusi el sa toarne macar un metru de asfalt anul acesta pe strazile pe care si le-a propus sa le refaca? Sau isi va mentine recordul, pe care singur l-a anuntat la „Romania te iubesc”: nici un metru de asfalt turnat de cand a luat mandatul!

 

de |2022-03-14T06:47:52+02:0014 martie 2022|Editorial, Important, Social, TOP NEWS|

Leave A Comment