Dubla crima descoperita astazi in Botosani! Doua femei din localitatea Poiana comuna Cristinesti au fost ucise cu bestialitate dupa ce au fost torturate. Corpurile neinsufletite prezentau urme de violenta sustin jurnalistii de la Antena 3.

Mama si fiica, in varsta de 82 si respectiv 54 de ani, si-au gasit sfarsitul cel mai probabil din cauza banilor.

Batrana era beneficiara unei pensii de handicap, ea folosind un scaun cu rotile si era ingrijita chiar de fiica. Cele doua stateau la marginea satului si erau mai retrase fapt care le-au adus probabil in atentia criminalilor sau criminalului.

Ele au fost ucise chiar in casa unde locuiau, politistii gasindu-le in acesta dimineata pe victime cu gaturile taiate. Batrana a fost gasita in curtea casei fara suflare de un satean care dealtfel a si sunat la 112.

Victimile au fost transferate la IML in vederea autopsiei iar Politia a inceput cercetarile pentru gasirea faptuitorului.

Dubla crima a starnit indignare in mica comunitate locala din Cristinesti. Pe pagina de facebook a comunei, satenii isi exprima nemultumirea in ceea ce priveste modul in care este asigurata paza lor.

Maria Si Florin Ungurianu

Pai noi plătim paza doar și ne trezim că ne omoară in casa..! Unde sunt polițiștii de frontieră care stau numai pe la coltul străzii dar să facă razii prin sate nu vezi!
Ultimul astfel de eveniment care s-a intamplat in Cristinesti a fost in 2019 cand doi tineri beti au batut pana la moarte pe un batran de 81 de ani pentru a-i fura un sac de faina.