Contor sfintit cu sobor de preoti si cu panglica taiata de Soptica!

Grotescul si penibilul ies zilnic la iveala din faptele alesilor. Bunaoara, Costel Soptica a crezut de cuviinta ca e de impact masiv mediatic faptul ca el a inaugurat la Scoala Frumusica un contor de gaz. Soptica si primarul din localitate au adus la festivitatile pricinuite de inaugurarea contorului doua sobororuri. Unul de preoti care murmurau rugaciuni in surdina si unul de directori de descentralizate care dupa ce panglica de pe contor a cazut, au dezlantuit ropote de aplauze.

Satul sa faca turul institutiilor de presa prietene unde a avut grija sa ne informeze ca maica-sa face sarmale si racituri grozave, Soptica s-a gandit sa iasa totusi in evidenta. Si cum altceva nu avea de facut alesul nostru a trantit un comunicat si niste poze direct pe social media, laudandu-se cum a tras el gaz metan in Frumusica si cum cetanii de acolo vor crapa de prosperitate.

Astăzi la Frumușica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce.
✂️ 🇹🇩 S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.
👏 Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu.
Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!
Deci, sa recapitulam. Nu impozitele si taxele pe care le platesc oamenii din Frumusica au facut posibila aceasta investitie. Ea a fost un cadou de la primar si de la Soptica, care au fost de gasca. Daca se enervau, ii mai lasau pe lemne inca un an.
Cetatenii din Frumusica sunt considerati privilegiati ca vor avea acces la gaz metan. Nu, nu e o normalitate, e o chestie uau care fara de Soptica nu putea sa se intample. Evident, cetatenii din Frumusica vor avea si privilegiul ca odata pe luna sa treaca pe la casieria DelGAz de unde cu siguranta va iesi injurand, si pe stat dar si pe Soptica.
Soptica in comunicat il felicita pe constructor, care parca a lucrat degeaba, fara bani, doar in sprijinul comunitatii.
Iar fraza de incheiere este o mostra clara de limbaj de lemn, mai ceva decat se preda in faculati de jurnalism. Pur si simplu s-a constat ca in momentul in care emani pe gura asa ceva: „Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!”,nu ai nevoie deloc de minte. Devii automat un tamplar al limbii romane, un pietrificator de cuvinte.
Evident, ca spectacolul penibil sa capete si dimensiuni grotesti, Soptica a fost intampinat in curtea scolii proaspat bransate la reteaua de gaz metan, cu paine si sare de catre o fetita. El a gustat doar asa la misto pentru ca petrecerea a urmat dupa, cu friptane si sarmale, prajituri si bauturi ca doar odata vine gazul in localitate.
Pentru turul de forta facut de Soptica in Frumusica, PNL Botosani a mai crescut cateva puncte in sondajul penibilitatii. Este limpede ca deputatul sufera de bagare in seama. Pentru imagine nu precupeste nici un efort, chiar daca ea este cladita pe un soclu de minciuni pentru ca in fond, Soptica nu are nici o treaba cu adusul gazului in Frumusica. Este meritul comunitatii de acolo si atat. Soptica are meritul insa de a fi inca odata penibil, taind panglica la un contor de gaz.
Fara precedent, in momentul in care presedintele PNL a taiat panglica, contorul a inceput sa se invarta iar vantul sa bata prin buzunarele celor prezenti la festivitate.
Urmatoarele inaugurari pe lista lui Soptica:
Taiatul panglicii de pe un miel nou nascut la statiunea de cercetare Popouti
Taiatul panglicii de pe culoarea verde a unui semafor care nu dadea niciodata liber la trecere
Taiatul panglicii la crucea de 30 de metri ce se construieste la Ipotesti
Sfintirea si taiatul panglicii la aparitia primului comerciant cu cirese in piata
Taiatul panglicii la inaugurarea noului sau card de salariu.
Si nu in ultimul rand, aceasta inaugurare a dat tonul unei noi mode in marketingul politic: aceea de a merge cu contorul. Intrebarea va fi: „primiti cu contorul?” si daca primesti, imediat politicianul incepe sa te contorizeze. O panglica, un foarfec si un sobor de preoti este exchipamentul oficial al acestei mode.
Dupa tot acest dezmat de la Frumusica unde un sobor de preoti au cantat la niste tevi  si la un contor, zau ca pozele cu Doina in lanul de rapita par decupate din Alice in tara minunilor”.
de |2022-04-19T08:54:54+03:0019 aprilie 2022|Botosani Cenzurat, Important, Poza zilei, TOP NEWS|

One Comment

  1. Baluba 19 aprilie 2022 at 17:19 - Reply

    Cretinul Frumusica

Leave A Comment