Baronul tot baron! Gheorghe Flutur si-a angajat fiica la stat cu o leafa la care nimeni nu viseaza!

Dupa ce a facut praf PNL in Botosani girand o conducere presedinte-prefect, care au pierdut cinci randuri de alegeri la rand, omul presedintelui, baronul de Suceava si Botosani, Gheorghe Flutur loveste din nou. Pentru ca poate si pentru ca USL functioneaza din nou, baronul de Suceava si starostele Botosaniului, Gheorghe Flutur si-a angajat fiica, Cristiana Flutur,  la ANCOM.

Fara a tine cont de cele mai elementare norme de bun simt, Flutur si-a uns copilul la o leafa de aproape 20.000 de lei pe postul de sef al Directiei de Relatii Internationale din cadrul institutiei de stat.

Cristiana Flutur nu are nevoie de slujba la stat pentru ca ea este deja bogata. Conform declaratiei de avere, unde si-a secretizat salariul, Cristiana Flutur detine 10 terenuri in diferite zone ale tarii.

Declarația de avere a fiicei lui Gheorghe Flutur cuprinde un număr de zece terenuri. Patru terenuri intravilane sunt în comuna Tărtășești (județul Dâmbovița) și au o suprafață totală de 2.130 metri pătrați, fiind deținute în părți egale de Cristiana Flutur și de iubitul ei.

Carmen Cristiana Flutur mai are două terenuri forestiere în județul Suceava (4.920 și 10.000 metri pătrați), un teren extravilan de 2.000 metri pătrați în Gura Humorului și unul agricol în comuna Comănești (județul Suceava), de 4.480 metri pătrați, deținut în părți egale cu fratele ei.

Ultimele două terenuri din portofoliul imobilar al Cristianei Flutur au fost achiziționate în 2020, sunt amplasate în Balotești (județul Ilfov) și au suprafața de 231 de metri pătrați, respectiv 508 metri pătrați. Aici, fiica liderului PNL și-a cumpărat și o casă, tot în 2020, cu o suprafață locuibilă de 148 metri pătrați.

Fiica lui Flutur a contractat în 2020 un credit scadent în 2040, în valoare de 409.825 lei. În același an, Cristiana s-a mai împrumutat pentru zece ani la o mătușă, care i-a dat 32.000 euro.

Media salariilor la ANCOM este de peste 10.000 de lei insa „fata tatii” si-a trecut leafa la secret, fapt care ne duce cu gandul ca salariul ei este sensibil ma mare fata de al altor angajati, mai ales ca este si sefa.
Pentru ca afacerile sunt afaceri Baronul Flutur este strans legat ombilical de o prietenie cu Costel Soptica, presedintele PNL Botosani. Daca vara trecuta era total impotriva acestuia, chemand toti primarii din Botosani la o pensiune la Gura Humorului unde le-a cerut promitandu-le mare cu sarea, sa-l voteze la sefia PNL Botosani pe Dan Nechifor, ceva l-a sucit pe Baron intre timp.
El si Soptica sunt nedespartiti, Flutur preferand sa-l schimbe din functie pe Nechifor pentru a-i face loc omului de casa a lui Costel Soptica, Sorin Cornila. Totodata Flutur a dezvoltat si o relatie extraordinara cu PSD Botosani, facilitandu-i Doinei Federovici sa numeasca oameni in tot soiul de functii, chiar eliberand aceste functii de directorii liberali. 
Legatirile de afaceri intre Gheorghe Flutur si Soptica insa vor fi detaliate in perioada urmatoare, fiind extrem de complexe. Pentru „Costel”, Gheorghe Flutur a facut absolut tot ceea ce acesta i-a cerut, existand clar intre cei doi o altfel de legatura decat cea politica. Flutur este recasatorit cu cantareata de muzica populara Anca Ilca Muresan. Acesta a venit in casatorie cu doi copii, iar unul dintre ei are afaceri extinse in Botosani. 
foto: https://stiridinbucovina.ro

 

de |2022-04-27T19:33:11+03:0027 aprilie 2022|Important, TOP NEWS|

One Comment

  1. Ionuț 30 aprilie 2022 at 22:46 - Reply

    Baronul local care l-a lăsat baltă pe vărul său pentru niște … șoptici de amor.

Leave A Comment