In data de 23-24.04.2022 a avut loc in Arena Kioene din Padova ,in prezenta Maestrului Fondator a QWAN KI DO, Pham Xuan TONG, prima editie a Campionatului Mondial ,intercluburi, la copii si juniori. S-au inscris peste 400 de sportivi cu vaste cuprinse intre 7 si 17 ani, ce au concurat la probele de thao quyen individual, thao quyen sincron , song luyen si song dau(lupta competitionala).

Din partea CS DAO Botosani au participat 6 sportivi la categoria de varsta 16-17 ani feminin si masculin obtinand  urmatoarele rezultate :

 

Locul 2 și vicecampioane mondiale la proba de thao quyen sincron 16-17 ani feminin 3-4 cap albastru

Serpe Patricia, Amos Ecaterina și Strachinariu Stefanica.

 

Locul 3 și medalie de bronz la proba thao quyen sincron 16-17 ani masculin 3-4 cap albastru

Epureanu Andrei, Corduneanu Matei și Turcanu Mircea.

 

Locul 3 și medalie de bronz la proba song luyen 16-17 ani feminin 1-4 cap albastru

Serpe Patricia și strachinariu Stefanica .

 

Locul 3 și medalie de bronz la proba song luyen 16-17 ani mixt 1-4 cap albastru

Epureanu Andrei și Strachinariu Stefanica.

 

Locul 3 si medalie de bronz la proba song dau 16 -17 ani feminin  cu echipa formata din : Serpe Patricia, Amos Ecaterina și Strachinariu Stefanica.

Locul 3 si medalie de bronz la proba song dau 16-17 ani masculin  cu echipa formata din : Epureanu Andrei, Corduneanu Matei și Turcanu Mircea.

 

,,In total clubul nostru a obtinut o medalie de argint si 5 de bronz. Cei 6 tineri practica Qwan ki do de la o varsta frageda, obtinand de a lungul timpului numeroase rezultate la competitiile locale , nationale si internationale , confirmand inca odata pregatirea tehnica si abilitatile motrice dobandite in anii indelungati de antrenamente. Pentru noi , cei din staff-ul tehnic ,este o implinire ca acesti adolescenti aflati in pragul majoratului vor face in curand pasul catre categoriile de seniori si avem speranta ca parcursul lor viitor va fi unul spectaculos si vor aduce in continuare glorie si onoare organizatiei noastre si implicit Botosaniului!” a declarat   Vo Su Eugen Turcanu centura neagra 4 dang coordonator tehnic pt judetul Botosani a Qwan ki do.

 

 

Felicitări sportivilor , mulțumim încă odată sponsorilor/finantatorilor fara de care nu puteam participa la acest eveniment : SC ConsExpertiza PRO SRL, SC Morena Trans SRL SI ANCA FARM.

Mulțumim părinților pentru susținerea necondiționată acordata!